Jump to content

αγορα καρτας γραφικων

burner-hvw

Recommended Posts

θελω να παρω μια καινουργια καρτα γραφικων γιατι η παλια μου δεν ειναι και τοσο καλη(GeForce MX 4000 128MB).To pc μου ειναι P4 3.2Ghz,512RAM,80GB hdd.μπορω να δωσω μεχρι 100-150 €.τι καρτα προτινετε???

prolink 6600gt

PNY 6600 κάτι πιο φθηνό για να σου μείνουν λεφτά

νομίζω πως με την 6600GT θα έχεις ένα σύστημα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών, και με την 6600 φυσικά , αλλά αν σκοπεύεις να κρατήσεις καιρό το σύστημα πάρε 6600gt.....άλλη μια ιδέα είναι να δώσεις 110 ευρώ για μια 6600, και άλλα 30 ευρώ για ψύκτρα silencer/zalman και να την υπερχρονίσεις, φτάνοντας επίπεδα GT.....αυτό όμως θα σε συμφέρει μόνο αν δώσεις μόνο 100ευρώ{vga}+25ευρώ{silencer/zalman}

prolink 6600gt

PNY 6600 κάτι πιο φθηνό για να σου μείνουν λεφτά

νομίζω πως με την 6600GT θα έχεις ένα σύστημα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών, και με την 6600 φυσικά , αλλά αν σκοπεύεις να κρατήσεις καιρό το σύστημα πάρε 6600gt.....άλλη μια ιδέα είναι να δώσεις 110 ευρώ για μια 6600, και άλλα 30 ευρώ για ψύκτρα silencer/zalman και να την υπερχρονίσεις, φτάνοντας επίπεδα GT.....αυτό όμως θα σε συμφέρει μόνο αν δώσεις μόνο 100ευρώ{vga}+25ευρώ{silencer/zalman}

H PNY είναι αφτη που εχω εγω, πολυ καλή για τα λεφτά της.

καλύτερα να πάρει agp και ας αφήσει την μητρική του όπως είναι.....μια χαρά είναι...

δεν θα πάρει high end κάρτα, οπότε μια κάρτα agp είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις, χωρίς επιπλέον κόστος

θα ηθελα να μου πειτε πια χαρακτηριστικα πρεπει να προσεξω για να αγορασω μια καρτα γραφικων.Μhz???τι αλλα???

Τα parallel pixel pipelines , MHz , Και τέλος το Chip που έχει .. εγώ προτείνω ATI Radeon Χ700/Pro/XT :027: .. από NVIDIA δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος. :085:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.