Jump to content

αγορα εξωτερικου ~200gb

dll

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια και καλες γιορτες να εχετε.

ο δισκος αυτος προοριζεται για αποθηκευση μουσικη, βιντεο, backup συστηματος

κτλ.υπαρχει κατι οικονομικο στην αγορα η καποια πατεντα?(αγορα ξεχωριστου δισκου και μετα κουτιου)...

ευχαριστω

Εγώ πήρα ένα κουτί με 40 ευρό και ένα 200άρη seagate 100 ευρό πριν από ένα χρόνο περίπου. Τώρα θα είναι πιο φτηνά, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο οικονομικό.

Πραγματικά ηπιο φθηνή λύση είναι αυτή, αφού δυστυχώς τα έτοιμα πακέτα εξωτερικών δίσκων είναι πιο ακριβά.Βέβαια ακόμα πιο φθηνά εάν θέλεις να πας μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικό σου 200αρη ή και μεταχειρισμένο, αλλά αυτό έχει και τα ρίσκα του, αφού δεν ξέρεις πόσο καλός είναι ο δίσκος.Ακόμα να ξέρεις ότι στην μη έτοιμα πακέτα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάτι να μην παει καλά και να μην σου αναγνωρίσει τον σκληρό το συστημά σου, ενώ τα έτοιμα πάρα πολύ σπάνια εμφανίζουν πρόβλημα.

για να μην ανοιξω νεο θεμα ,αν διαγραψω ενα διαμερισμα απο εναν δισκο μου ntfs -αφου πρωτα τον διαμορφωσω- τι θα γινει ο χωρος που θα απελευθερωθει?θα προστεθει στο επομενο διαμερισμα?αυτοματα?

ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.