Jump to content

Απορία για τον 3000+

asky

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρα το AMD 3000+ SOCKET A --BARTON CORE-- SEMPRON --512KB L2 CACHE από το fleamarket. Βασικά το έκανα ανταλλαγή με τον προηγούμενο Athlon 2700+.

Η απορία μου είναι, όταν έκανα δεξί κλικ στο My Computer και κοιτούσα τις ιδιότητες με την παλιά CPU, έλεγε ότι είναι Athlon 2700+ , 2.17 Gh

Τώρα που έβαλα τον 3000+, λέει ότι είναι 3000+ αλλά 2.00 Gh !!

εχμ γιατί?

Μπορώ να τον κάνω oc ? έχω την albatron KX18d Pro II με 512 Gb 333Hz DDr η οποία θα αντικατασταθεί από 2Gb 400Hz ..

bumps ??

κανείς? α! και έβαλα το aida32 το οποίο είδε τον επεξεργαστή σαν 2600+

Στο BIOS τρέχει στα 166 FSB, μήπως είναι για 200? Μήπως θέλει να κάνω κάποια ρύθμιση πρώτα στο BIOS?

Χμμ μηπως ο 2700+ ηταν με πυρηνα T-bred? Λογικα αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε 256kb L2.

δεν θυμάμαι αλλά τι σχεση έχει? αφού ο τωρινός έχει 512! άρα καλύτερος, άρα πρέπει να είναι πιο γρήγορος! δεν είναι όμως!! γιατι?

Επειδη ειναι barton core δεν χρειαζεται να ειναι πιο ψηλα χρονισμενος απο T-bred. Αλλαζει η αποδωση τους. Ο barton 3200+ ηταν χρονισμενος στα 2,2Ghz αν θυμαμαι καλα. Οποτε αδικα "παραπονιεσαι". Και ο τωρινος οντως ειναι πιο γρηγορος απο τον παλιο σου. Μην συγκρινεις ετσι τις συχνοτητες. Στην ουσια ειναι διαφορετικοι πυρηνες.

πως φαίνετε ότι είμαι άσχετος ^_^, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα των επεξεργαστών εις βάθος.

Δηλαδή καλή ανταλλαγή έκανα? Μου στοίχησε 5 ευρώ να παώ από 2700 στον 3000.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.