Jump to content

2x19" LCD. Για να μπλέξουμε κι άλλο το τοπίο

techdanis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ως νέο μέλος χαιρετίζω τα μέλη του site :) !

Έχοντας διαβάσει αναλυτικά όλα τα σχετικά threads για το θέμα οθόνη 19" έχω να θέσω και τον δικό μου προβληματισμό...

Εντός του μήνα θα αγοράσω δύο οθόνες LCD 19(?) για δύο ξεχωριστούς υπολογιστές που υπάρχουν στο σπίτι. μπορώ να δώσω οριακά μέχρι 950ευρά και καταχρηστικά να φτάσω το χιλιάρικο....

Μέχρι στιγμής έχω κάνει τις εξής επιλογές:

1. Eizo 1910 black

2. Philips 190X6FB

Η πρώτη προορίζεται για το δικό μου πισι :098: και η δεύτερη για ένα δεύτερο που δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από χρήση windows (excel, word, photos κτλ)

Την eizo την θέλω γιατί κυρίως με ενδιαφέρει το σωστό χρώμα, μειωμένος θόρυβος (video - photo) και κατά δεύτερο λόγο απόκριση σε games.

Την Philips την βλέπω πολύ θετικά διότι περιλλαμβάνει και ηχεία και μου αρέσει πολύ το design της. Αφού τα έχει όλα ενσωματωμένα θα συμμαζέψει πολύ το γραφείο πράγμα πολύ πολύ καλό.....

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια εναλλακτική πρόταση σε κάποια από τις δύο, ή μόνο στη μία ή τέλος πάντων ένα άλλο συνδιασμό αλλά με ίδιο τελικό σύνολο...

Σημειωτέον ότι το μηχάνημα που θα έχει την Philips δεν έχει προς το παρόν dvi...

Αυτά για την ώρα. :108: :108:

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις 2 Philips, αυτό το μοντέλο που αναφέρεις. Την έχει πάρει ενας φίλος και είναι πραγματικά άψογη για τα λεφτά της. Απο design προσωπικα και εμένα μ'αρέσει πολύ. Επίσης έτσι θα σου περισσέψουν και χρήματα απο το όριο που αναφέρεις ωστε να προσθέσεις και στον δεύτερο υπολογιστή μια καλύτερη κάρτα γραφικών με DVI.

Δεν ξέρω αν μπορώ να εγκαταλείψω έτσι έυκολα την Eizo ....

Θα πάω εντός ολίγων ημερών να την δω στην αντιπροσωπεία και τότε θα αποφανθώ.

Υπάρχει άλλος συνδυασμός για δύο οθόνες που μποτρείται να σκεφτείτε σε αυτά τα λεφτά??

Απο τη στιγμη που η 2η οθονη θα προοριζεται μονο για desktop πιστευω οτι πρεπει να παρεις μια οθονη με καλο PVA panel χωρις να παιζουν ρολο τα ms. Καλη και η Philips αλλα για desktop χρηση θελεις κατι πιο ευκρινες και πιο ξεκουραστο.

Η ΕΙΖΟ θα σε καλυψει οτι κι αν κανεις.

Παρε 2 EIZO :D :D :D

Νομίζω ότι η Eizo έχει πλέον κλείσει μια θέση στο PC μου......

Υπάρχει κάτι σε PVA πάνελ στα λεφτά περίπου της Philips που να έχει και ενσωματωμένα ηχεία??? Δεν έχει πιάσει κάτι το μάτι μου πάντως. Αν έχετε καμιά πρόταση ρίχτε τη!!!

Φίλε KoGi αν υπήρχαν τα λεφτά θα πηγαίναμε σε μια 1910 και μια 2110W, αλλά....

• 2 weeks later...

οποια και να παρεις,παρε 2 ιδιες ετσι ωστε μελλοντικα να εχεις την δυνατοτητα να τις βαλεις διπλα διπλα με 2dvi...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.