Jump to content

CM Stacker 830

lukasbayern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πώς σας φένεται; Βέβαια δε ξέρω πότε έρχεται Ελλάδα κι αν θα έπρεπε να το περιμένω αφού πρόκειται να αγοράσω νέο κουτι ;)

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RC-830&other_title=%2BRC-830%2BCM+Stacker+830

εμφανισιακα δε μ αρεσει καθολου, προτιμω το πρωτο κλασσικο stacker.. ;)

τωρα τι να σου πω, αν σου αρεσει τοσο περιμενε να ρθει ελλαδα, αλλιως παρε καποιο αλλο.. απο σενα εξαρταται πιστευω και απο κανεναν αλλο :)

Ναι απλα απο χώρους αναμένεται απλα τεράστιο και φυσικά η εργονομία του 8α σκιζει. Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι μάλλον 8α έρ8ει μετά τις γιορτές και έλεγα να πάρω ενα δωράκι στον εαυτό μου:p

Δεν ξερω εμενα μου θυμηζει λιγο το kandalf μου και μου αρεσει καλυτερα απο το απλο κλασσικο τετραγωνο προκατοχο του

Ρε παιδιά είπαμε να δώσουμε κατι παραπάνω για κουτί δηλ γύρω στα 200 ευρώ αλλά οχι

και 300 έλεος.Παραείναι πολλά αλλά θα το παρω!!!!!

Και εμενα μου αρέσει παρα πολύ αλλα αν κάνει 300 ευρώ αποκλείεται θα πω σει yy cube.

ακου κει 300!!! παμε για lian li ρεεεεεε

Δε μπορω παρα να συμφωνησω . Αν φτασει σε τετοια τιμη , το lian li ειναι σαφως καλυτερη επιλογη.

δεν μπορω να πω καλο αλλα 2 τα κακα του για μενα..

νο1 πολλα τα λ7 και

νο2 πολυ μα πολυ ποιο μικρο απο το γνωστο στακερ. πανε οι εχτρα χωροι για το ψυγειο και οτι αλλο ειχες...

παιδια το κουτακι ειναι πραγματικα υπεροχο....

το ειδα και εντυπωσιαστηκα πραγματικα...

δεν σηκωνει βεβαια πολλα αισθητικα Mods

μιας και ειναι ηδη πολυ ιδιαιτερο εμφανισιακα

(ειδικα αν το δεις απο καποια αποσταση ειναι σαν κομματι του alien mothership)

αλλα εχει και χωρο για ψυγειο

και παρα πολλες αλλες ευκολιες...

η τιμη θα ειναι στανταρ κατω των 300

αλλα το κακο ειναι οτι θα ειναι διαθεσιμο απο το νεο ετος...

υπομονη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.