Jump to content

best codec MPEG-2 to MOV or AVI

Iannis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποιος ειναι ο καλήτερος codec για convert apo MPEG-2 σε MOV ή AVI??

O XILSOFT που δοκίμασα ειναι δράμα

ο Xilsoft που δοκίμασα με απογοήτευσε.

Παρακαλω να απαντήσουν οι εχοντες εμπειρία στο θεμα

thanks

δεν πολυκαταλαβα ακριβως τι ζητας

αλλα για μένα ο H.264 ειναι ο καλυτερος αυτη την στιγμη :114:

Εγω επειδη θα αρχισω το dvd-rip λεω να κανω τα dvd->avi σε XviD αλλα ο ηχος με προβληματιζει, θελω κατι διαφορετικο του mp3...

Ο h.264 εινα καλυτερος απο τον XviD παντως αλλα δεν ξερω τι μεγεθος εχουν αυτα τα rips.. ο Wantilles απο οτι εχω διαβασει το κατεχει το αντικειμενο.

H.264 MPEG-4

480x160 784x288

432x176 752x304

400x192 720x320

368x208 672x336

336x224 640x352

320x240 624x368

288x256 592x384

272x272 576x400

480x480

θελω να περάσω τα video στο νεο iPOD το οποιο υποστηρίζει τα παραπάνω 2 φορματ.

Το mpg4 εχει καλυτερη εικόνα και θα γινουν με το QuicTime. Απλά πρέπει να τα μετατρέψω απο mpeg-2 (DVD) που ειναι τωρα σε mov ή AVI αρχεία που μπορει να φορτώσει το QuicTime.To audiodub δεν διαβάζει τα mpeg layer2 Με τον flask θα δοκιμάσω το βράδυ

Εγω επειδη θα αρχισω το dvd-rip λεω να κανω τα dvd->avi σε XviD αλλα ο ηχος με προβληματιζει, θελω κατι διαφορετικο του mp3...

Ο h.264 εινα καλυτερος απο τον XviD παντως αλλα δεν ξερω τι μεγεθος εχουν αυτα τα rips.. ο Wantilles απο οτι εχω διαβασει το κατεχει το αντικειμενο.

To mpeg4 που φτιάχνει το QuicTime ειναι καλυτερο απο τον Η.264 βαζεις ηχο AAC αντι για mp3 που ειναι νυχτα με τη μερα

final.jpg

Μόνο μην κάνετε το λάθος και πείτε για πειρατικά αντίγραφα και ιστορίες. ΟΚ?

Από εκεί και πέρα δοκίμασε και το Recoder της Ahead που δίνεται μαζί με το Nero. Είναι εξαιρετικό για mpeg4/h.264

Μόνο μην κάνετε το λάθος και πείτε για πειρατικά αντίγραφα και ιστορίες. ΟΚ?

Από εκεί και πέρα δοκίμασε και το Recoder της Ahead που δίνεται μαζί με το Nero. Είναι εξαιρετικό για mpeg4/h.264

OXI boss

Home Video's τραβηγμένα με την βιντεοκάμερα

βαζεις ηχο AAC αντι για mp3 που ειναι νυχτα με τη μερα

Τον τελευταιο καιρο βαζω, ogg απο το gordian knot. το aac ειναι καλυτερο??

@Iannis το quicktime δεν ειναι open source και γι'αυτο προτειμω το XviD.

Το quicktime ειναι σιγουρα proprietary δεν ξερω αν ειναι και commercial.

Τα filters του Nero αν και πολυ καλα και optimized απο οτι εχω μαθει απο φιλαρακι που ασχολειται μανιωδως με multimedia παλι ειναι commercial proprietary...

Προτειμω να χρησιμοποιησω για το video τουλαχιστο free + open source.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.