Jump to content

Αγόρασα και εγώ μια 6600

nickthegreek21

Recommended Posts

Θα σου πω ενα μικρο μυστηκο δωστη πισω και παρε μια gt ακουσεμε και θα με θυμηθεις.

Καλη η απλη αλλα η gt εχει αλλο αερα οπως και να το κανουμε!!!

Ε τοτε εχασες λυπαμαι αλλα καλα να παθεις :p .

Παντως η gt ειναι παρα πολλη καλη αλλα αφου δεν εχει τι να κανουμε !

35364033302932dw.jpg

Αυτή είναι η νέα μου πείτε μου πως σας φαίνεται. Mπορεί να μην είναι 7800 gtx δεν ξέρω τι, αλλα καλύτερη από την 5200 που είχα πριν είναι σίγουρα !!!

Πολύ όμορφη συσκευασία(η Ινδιάνα είναι :118: .Ηρεμα Γιωργο :->) .Kαι η κάρτα απο ότι έχω δει και σε άλλα sites είναι τζετ (για τα λεφτά της ).

Ρε παιδιά τι γαλλικός νόμος, τα ίδια κάνει και η MediaMarkt που είναι γερμανική. Μάλλον νόμος της Ευρωπαικής Ένωσης είναι.

Ρε παιδιά τι γαλλικός νόμος, τα ίδια κάνει και η MediaMarkt που είναι γερμανική. Μάλλον νόμος της Ευρωπαικής Ένωσης είναι.

Δυστυχώς όμως στην Eλλάδα δεν τον έχουν, :087:

Αυτά τα αποτελέσματα μου έβγαλε το 3dMark, για πείτε τι γνώμη σας.

Με τι χρονισμούς έχεις αυτό το score?

H κάρτα μπορεί και καλύτερα. Η Asus Extreme 6600 που έχω (την οποία δίνω αφού θα κρατήσω την Χ800 GTO) πιάνει πάνω από 3000Marks με χρονισμούς 550/620.

Με τι χρονισμούς έχεις αυτό το score?

H κάρτα μπορεί και καλύτερα. Η Asus Extreme 6600 που έχω (την οποία δίνω αφού θα κρατήσω την Χ800 GTO) πιάνει πάνω από 3000Marks με χρονισμούς 550/620.

Jimmyox η Asus που ειχες πως πηγε ?

Γενικα ειχες καποιο παραπονο ?

Την κάρτα την έχω ακόμα αλλά στο κουτί της μιας και στο 2ο PC τώρα έχω την X800 GTO.

Παράπονο δεν είχα κανένα, κλόκαρε πολύ καλά και είχε πολύ καλή συμπεριφορά.

Τα 550 στον πυρήνα τα έπιασε με την στοκ ψύκτρα αλλά όταν την δούλευα στους χρονισμούς αυτούς είχα βάλει μια χάλκινη ψύκτρα από GeForce4 για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα έκανε throttling.

Εμενα το riva tuner δεν μου δινει δικαιωμα επιλογης πανω απο 450...τι να κανω γι αυτο? Οσο για σενα JimmyFox...η καρτα σου εχει 128 η 256 mb μνημης? εχω την εντυπωση πως τα 128 mb μνημης ειναι τα τσιπακια που βρισκονται στο πισω μερος του pcb της καρτας μου και λογο του οτι δεν εχουν καποια ιδιαιτερη ψυξη μετα τα 590 μου βγαζουν artifacts

H κάρτα μου είναι με τα 128ΜΒ.

Τα τσιπάκια είναι Samsung 3.3ns, δηλαδή δουλεύουν default στα 606ΜΗζ (άσχετα αν είναι εργοστασιακά χρονισμένα χαμηλότερα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.