Jump to content

Αγόρασα και εγώ μια 6600

nickthegreek21

Recommended Posts

35364033302932dw.jpg

Αυτή είναι η νέα μου πείτε μου πως σας φαίνεται. Mπορεί να μην είναι 7800 gtx δεν ξέρω τι, αλλα καλύτερη από την 5200 που είχα πριν είναι σίγουρα !!!

oυαουουουου! Τι εφεντζιδοκαταπλικτική συσκευασία είναι αυτή?

Σε πόστερ βγαίνει?

Αλλα θα σε μαλώσω! Ποστάρεις φωτό πριν την κλοκάρεις κάν? Αν δεν την έχεις κλοκάρει είναι σαν να μην την αγόρασες :D

Καλοριζικη...!!Ποσο την πηρες?Την δοκιμασες?

Την έπαιξα σε Battlefield 2 Special Forces και σε Star Wars Republic Commando. Όλα τα γραφικά στο high, έπαθα τι πλακα μου. Αφού έπαιζε αυτά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με κανένα παιχνίδι. Την πήρα 160 euro με ένα παιxνιδακι δώρο.

ακριβα την πηρες παντως

Φιλε μου από την fnac την πήρα. Είναι ακριβή, αλλα μέσα στο διάστημα 15 ημερών αν θελήσω την αλλάζω (γαλλικός νομος), επίσης με το παραμικρό πρόβλημα μου την αντικαθιστούν.

Ωραιος, κι εγω 6600 εχω....Μη ****σεις πουθενα...εγω που εχω μηδαμηνες γνωσεις απο o/c με το riva tuner και κανα δυο ανεμιστηροπατεντες την πηγα απο 300/500 ( αν θυμαμαι καλα ) στα 450/600 και τα σπαει :) αν μ αφηνε το riva tuner ισως μπορουσα να την παω και πιο πανω!

Ακριβώς ! Επιστροφή χρημάτων αν δεν σου κάνει. :023:

Θεέ μου!!!! αν θες την αλλάζεις???? ΟΥΑΟΥΑΟΥΑΥΟΑΟΥΑΥΟΑΑΥΟ

και ναι τα fnac είναι πανάκριβα, και εδώ τα έχουμε τώρα πια :D

σνιφ, και γω θέλω γαλλικο νόμο :(

πάντως σου προτείνω να κάνει έρευνα αγοράς και να πάρεις καμια 6600GT!

Την έπαιξα σε Battlefield 2 Special Forces και σε Star Wars Republic Commando. Όλα τα γραφικά στο high, έπαθα τι πλακα μου. Αφού έπαιζε αυτά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με κανένα παιχνίδι. Την πήρα 160 euro με ένα παιxνιδακι δώρο.
Κανενα 3dmark εκανες?

Δεν ξέρω την τύφλα μου απο τέτοια :082:
Πηγαινε www.futuremark.com και κατεβασε το 3dmark03 ή 3dmark05!μετα πατας ενα κουμπι , περιμενεις 10 λεπτα και σου δειχνει το score!δεν σε "τρωει" να μαθεις ποσο καλη ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.