georgeadams Ιανουάριος 23, 2005 #21 Ιανουάριος 23, 2005 Το μέγιστο κέρδος που θεωρώ αποδεκτό είναι 12%. Εάν κάποιος το έχει 12% τότε είναι απλά ακριβά. Εάν το έχει 13% είναι απλά κλέφτης.Απορία: αυτό το 12% από που βγαίνει? Υπάρχει κάποιος νόμος που ορίζει το μέγιστο επιτρεπτό κέρδος?
morius Ιανουάριος 23, 2005 Author #22 Ιανουάριος 23, 2005 Μήπως βγήκαμε λίιιιιιιιιιιιιγο :OT: PGM σόρρυ για το λάθος thread,πίστευα ότι εδώ πάειΒασίλη που οφείλετε τόση επιθετικότητα,έχει γίνει πολλές φορές????? Τέσπα ας επιστρέψουμε στο θέμα μας,κανένας Καλαματιανός που να ξέρει για παρόμοιο μαγαζί στην Καλαμάτα?????:wassat:
GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #23 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από moriusΒασίλη που οφείλετε τόση επιθετικότητα,έχει γίνει πολλές φορές????? moi????
totally_wired Ιανουάριος 23, 2005 #24 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams Απορία: αυτό το 12% από που βγαίνει? Υπάρχει κάποιος νόμος που ορίζει το μέγιστο επιτρεπτό κέρδος? Δεν είμαι νομικός για να ξέρω τους νόμους. Από όσο φαντάζομαι δεν υπάρχει νόμος. Το 12% είναι το σύνηθες κέρδος των εταιριών υπολογιστών. Συγκριτικά λοιπόν με τους υπολοίπους κάποιος είναι 'κλέφτης' εάν το έχει παραπάνω.
fantacid Ιανουάριος 23, 2005 #25 Ιανουάριος 23, 2005 Eιχα την εμτυπωση οτι το νομιμο κερδεος ειναι 30%, Eξαλλου στα accessoires που εχει κυριως το hacshop το νομινο κερδος ειναι μεχρι 300% αρα μαλλον ειναι ακυρος ο χαρακτηρισμος "κλεφτης" στο συναφι. μπορει να το ψιλομαμισαμε το θρεντακι, αλλα νομιζω οτι σε καλυψανε
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #26 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wiredΠροσωπικά μια φορά έχω πάει στο hacshop και ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο (τουλάχιστο άλλοι 4) και τα 2 τα παιδία μιλάγαν στο τηλέφωνο... Αυτό λέει πολλά για την πολιτική του hacshop οπού αφήνει 5 πελάτες να περιμένουν σε μια περιοχή όπου μπορείς να βρείς πλεόν τα ίδια σχεδόν προιόντα σε όλα τα μαγαζιά της περιοχής. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να περιμένει... Χμμμ εγω εχω παει αρκετες φορες...ισως πολλες θα ελεγα, κ δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο...Και -προσωπικα- προτιμω οταν μπαινω σε ενα μαγαζι να χαζευω τα προιοντα μονος μου κ να εχω τον χρονο να σκεφτω...παρα να ερχεται ο αλλος απο πανω μου να με κοιταζει συνεχεια κ να μου λεει αν θελει να βοηθησει σε κατι...
totally_wired Ιανουάριος 23, 2005 #27 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Χμμμ εγω εχω παει αρκετες φορες...ισως πολλες θα ελεγα, κ δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο...Και -προσωπικα- προτιμω οταν μπαινω σε ενα μαγαζι να χαζευω τα προιοντα μονος μου κ να εχω τον χρονο να σκεφτω...παρα να ερχεται ο αλλος απο πανω μου να με κοιταζει συνεχεια κ να μου λεει αν θελει να βοηθησει σε κατι... Και εμένα μου αρέσει αυτό αλλά δεν ξέρω εάν στο hacshop έχει wifi έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω τις τίμες online με το laptop *μίας και δεν έγραφαν τιμές επάνω τα προιόντα...*
prokopas Φεβρουάριος 18, 2005 #28 Φεβρουάριος 18, 2005 Βρήκε κανένας κανέναν εξολκέα να μας πει και εμάς από που θα τον αγοράσουμε?
Spooky Φεβρουάριος 18, 2005 #29 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [19-01-2005 15:09] αν και τα χουμε ξαναπει πολλες φορες στο παρελθον... λοιπον τετοιο εξολκεα ,ή οπως αλλιως λεγεται αυτο το μαραφετι, θα βρειτε στο Ραδιο Κατουμα στην οδο Πραξιτελους στο κεντρο....(εγω τουλαχιστον μονο εκει βρηκα) και προς 9 ευρω εαν θυμαμαι καλα.... προσοχη γιατι εχει δυο μεγεθη..... συγκρινετε το επιτοπου με ενα μολεξ για να μην παρετε λαθος εργαλειο.... εναλλακτικα εαν παρετε το πακετακι με τα sleeves του Μultirama (AC Ryan) θα βρειτε ενα μεσα στο πακετο....(δεν ειναι τοσο καλο σαν το κανονικο αλλα την κανει την δουλεια του.....) Κοιτα αυτο
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2005 #30 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από morius Μήπως βγήκαμε λίιιιιιιιιιιιιγο :OT: PGM σόρρυ για το λάθος thread,πίστευα ότι εδώ πάειΒασίλη που οφείλετε τόση επιθετικότητα,έχει γίνει πολλές φορές????? Τέσπα ας επιστρέψουμε στο θέμα μας,κανένας Καλαματιανός που να ξέρει για παρόμοιο μαγαζί στην Καλαμάτα?????:wassat: Στον Αργυράκη δοκίμασες να κοιτάξεις;
morius Φεβρουάριος 18, 2005 Author #31 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 17:02] Στον Αργυράκη δοκίμασες να κοιτάξεις; Όχι που λες στο παρκιν κάτω έναν με δορυφορικές????? :wassat:
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2005 #32 Φεβρουάριος 18, 2005 Όχι αυτόν, ο Αργυράκης είναι σε μία κάθετο της Κλαδά πρίν βγείς στην Αρτέμιδος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.