morius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Παίδες πως γίνετε να βγάλω τα βίσματα του PSU που μπαίνουν σε HDD κλπ. (καταλάβατε) γιατί πήρα ένα "τυλιχτήρι" για τα καλώδια του PSU και μου έχει μέσα άλλα τέτοια uv όμως!!!!!Ξέρει κανένας:wassat: ?????
GoriLLakoS Ιανουάριος 18, 2005 #3 Ιανουάριος 18, 2005 με εξολκεα καλλωδιων...η με ενα μαχαιρακι τα πιεζεις προς τα μεσα.....αλλα γιατι στο extreme cooling???
morius Ιανουάριος 18, 2005 Author #4 Ιανουάριος 18, 2005 Γιατί το καλόδιο που έχω πάρει ανοίκει στο X-Cooling Είναι το παρακάτω:flower:
GoriLLakoS Ιανουάριος 18, 2005 #6 Ιανουάριος 18, 2005 στο cases,mods......kτλ ανοικει...στο extreme cooling ανοικουν τα σουπερ συστηματα ψυξης.....ουδεμια σχεση.....
PGM Ιανουάριος 18, 2005 #7 Ιανουάριος 18, 2005 Μεταφερθηκε , λιγο προσοχη morius πριν ανοιγεις καινουργιο θρετ.Εχει ξαναγινει ...
$k@G Ιανουάριος 18, 2005 #8 Ιανουάριος 18, 2005 Φιλε μου καλησπερα.Ψαχνεις αυτο εδω: Το εχει το HAC SHOP αλλα μην πας στον κλεφτη το δινει 20 ευρω αν θυμαμαι καλα. Εγω εφτιαξα ενα δικο μου απο μια παλια κεραια ραδιοφωνου που εκοψα.Βρηκα ποιο κομματι της κεραιας κανει για το διαμετρημα του θυλικου mollex και ποιο για το αρσενικο,τα εβαλα σε ενα παλιο bic στιλο και ετοιμο το mollex removal tool.Με μηδεν κοστος.Οχι να μας πιανουν και μ@λ@κες οι τυποι στη Σουρναρη,ασε που δεν το εβρισκα πουθενα αλλου.Κριμα που δεν εχω φοτο να σου δειξω ποσο αψογο ειναι και ποσο τελεια κανει τη δουλεια του :D
PGM Ιανουάριος 18, 2005 #9 Ιανουάριος 18, 2005 Φιλε θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους.Το ποσο το δινουν ειναι καθαρα θεμα δικο τους.Αν το θεωρεις ακριβο, ψωνιζεις απο αλλου ή ακομα καλυτερα το κανεις μονος σου.
$k@G Ιανουάριος 18, 2005 #10 Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Φιλε θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους.Το ποσο το δινουν ειναι καθαρα θεμα δικο τους.Αν το θεωρεις ακριβο, ψωνιζεις απο αλλου ή ακομα καλυτερα το κανεις μονος σου. Ξερω,εχεις δικιο αλλα οταν βλεπω το ιδιο πραγμα στο εξωτερικο να κοστιζει τα μισα λεφτα και εδω επειδη το φερνει μονο ενας να το δινει οσο θελει ξερεις σκαω.Τεσπα,δεν θα ξαναματαγινει
enduracell Ιανουάριος 19, 2005 #11 Ιανουάριος 19, 2005 $k@G πρόσφατα έβαλα sleeving, και παιδεύτηκα με το κατσαβίδι να τα βγάλω ένα ένα, πολύ σωστή η πατέντα σου
fanisk Ιανουάριος 19, 2005 #12 Ιανουάριος 19, 2005 Και που θα βρουμε ρε παιδες εναν εξολκεα εκτος απο το HAC που ειναι ακριβουλης??Ετοιμο λεω οχι home-made!!
fanisk Ιανουάριος 19, 2005 #14 Ιανουάριος 19, 2005 Σε μερικα που πηγα δεν βρηκα...ξερεις καποιο εσυ ή καποιος αλλος απο εδω?????
Κοπρίτης Ιανουάριος 19, 2005 #15 Ιανουάριος 19, 2005 αν και τα χουμε ξαναπει πολλες φορες στο παρελθον...λοιποντετοιο εξολκεα ,ή οπως αλλιως λεγεται αυτο το μαραφετι, θα βρειτε στο Ραδιο Κατουμα στην οδο Πραξιτελους στο κεντρο....(εγω τουλαχιστον μονο εκει βρηκα)και προς 9 ευρω εαν θυμαμαι καλα....προσοχη γιατι εχει δυο μεγεθη..... συγκρινετε το επιτοπου με ενα μολεξ για να μην παρετε λαθος εργαλειο....εναλλακτικα εαν παρετε το πακετακι με τα sleeves του Μultirama (AC Ryan) θα βρειτε ενα μεσα στο πακετο....(δεν ειναι τοσο καλο σαν το κανονικο αλλα την κανει την δουλεια του.....)
totally_wired Ιανουάριος 19, 2005 #16 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Φιλε θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους.Το ποσο το δινουν ειναι καθαρα θεμα δικο τους.Αν το θεωρεις ακριβο, ψωνιζεις απο αλλου ή ακομα καλυτερα το κανεις μονος σου. Προφανώς και είσαι λάθος... Επειδή το Hac σπονσοράρει το thelab.gr δεν πάει να πεί οτι δε θα πούμε και την άποψη μας για τις τιμές τους... Ίσως αυτό κάνει το Hac να ρίξει τις τιμές... Και να συμπεριφερέται καλύτερα στους πελάτες... Για όλα τα μαγαζία γράφουν εδώ...
haris1984 Ιανουάριος 22, 2005 #17 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Προφανώς και είσαι λάθος... Επειδή το Hac σπονσοράρει το thelab.gr δεν πάει να πεί οτι δε θα πούμε και την άποψη μας για τις τιμές τους...Ίσως αυτό κάνει το Hac να ρίξει τις τιμές... Και να συμπεριφερέται καλύτερα στους πελάτες... Για όλα τα μαγαζία γράφουν εδώ... το να χαρακτηρισεις ενα μαγαζι ακριβο δεν ειναι προβλημα...η να το κακοχαρακτηρησεις με ευγενικο τροπο εφοσον εχεις κακη εμεπιρια απο αυτο...αλλα αποκαλεις κλεφτη καποιον που στο κατω κατω δεν σου εχει κανει τιποτα κακο δεν ειναι και οτι καλυτερο...ο pgm αλλωστε εχει απολυτο δικιο...αν το θεωρεις ακριβο ψωνιζεις απο αλλου...
LordOfRings Ιανουάριος 22, 2005 #18 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Φιλε θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους.Το ποσο το δινουν ειναι καθαρα θεμα δικο τους.Αν το θεωρεις ακριβο, ψωνιζεις απο αλλου ή ακομα καλυτερα το κανεις μονος σου. PGM πολλες φορες στο forum εχει χαραχτηριστεί κατι ακριβό η φθηνο.. Τωρα δεν καταλαβα εσυ που κολλησες? ? ..
totally_wired Ιανουάριος 22, 2005 #19 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 το να χαρακτηρισεις ενα μαγαζι ακριβο δεν ειναι προβλημα...η να το κακοχαρακτηρησεις με ευγενικο τροπο εφοσον εχεις κακη εμεπιρια απο αυτο...αλλα αποκαλεις κλεφτη καποιον που στο κατω κατω δεν σου εχει κανει τιποτα κακο δεν ειναι και οτι καλυτερο...ο pgm αλλωστε εχει απολυτο δικιο...αν το θεωρεις ακριβο ψωνιζεις απο αλλου... Το μέγιστο κέρδος που θεωρώ αποδεκτό είναι 12%. Εάν κάποιος το έχει 12% τότε είναι απλά ακριβά. Εάν το έχει 13% είναι απλά κλέφτης. Ο καθένας που έχει σχετική πρόσβαση στις τίμες χονδρικής μπορεί να καταλάβει κάποιος εάν είναι και τι είναι... Μάλιστα εάν υποθέσουμε οτί κάποιος κάνει εισαγωγή μόνος του και τα πουλάει ακριβότερα από όσο μπορείς να τα βρείς στην εδώ αγορά +12% τότε το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο.Ακόμα θέλω να θυμίσω στους αναγνώστες του thread οτί δεν αποκάλεσα εγώ κλέφτη το hac shop απλά είμαι της άποψης οτί ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει όπως θέλει...Προσωπικά μια φορά έχω πάει στο hacshop και ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο (τουλάχιστο άλλοι 4) και τα 2 τα παιδία μιλάγαν στο τηλέφωνο... Αυτό λέει πολλά για την πολιτική του hacshop οπού αφήνει 5 πελάτες να περιμένουν σε μια περιοχή όπου μπορείς να βρείς πλεόν τα ίδια σχεδόν προιόντα σε όλα τα μαγαζιά της περιοχής. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να περιμένει...
fantacid Ιανουάριος 22, 2005 #20 Ιανουάριος 22, 2005 Κ τον τεχνοραη κλεφτη τον ανεβαζουμε κλεφτη τον κατεβαζουμε,δεν ειδα ποτε καποιος mond να μας υπενθυμιζει τους κανονες του savoir vivre!Ισως ομως ο S.mod ηθελε να υπενθυμισει τον Ορο προσβασης κ χρησης του theLab:Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή. Εφοσον ο ιδιοκτητης του HAC ειναι μελος της κοινοτητας του theLab.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.