Jump to content

Crossfire Master Card

Phant0m1442169125

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς αν έχουν έρθει στο.. Ελλάντα τέτοιες κάρτες? Αν όχι, κάποιο e-shop που να καταδέχεται να στείλει εδώ?

Δεν έχει δωθεί το "ok" από την ATi ώστε να βγάλουν τις CF Edition οι κατασκευαστές.

Προχθές έφτασαν σε πολύ λίγους reviewers κάρτες x1800xt CF Edition.

Ημερομηνία εμπορικής κυκλοφορίας λέγεται για 14 Ιανουαρίου...

Θα δείξει...

Πάντως αυτοί που σίγουρα θα έχουν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας είναι στο AACdirect [ www.aacdirect.com ] αλλά θα τις πουλήσουν μέσα σε ένα ολοκληρωμένο PC...

οι καρτες που εχουν διπλα τους το σημα cf σημαινει οτι ειναι master καρτες αφου ολες οι αλλες ειναι slave!!(δες την τελευταια της sapphire το αναφερει οτι ειναι συμβατη με ολες τις slave καρτες!)

Καλησπέρα,

Δηλαδή να καταλάβω crossfire μαστερ καρτες δεν πουλιούνται αυτή τη στιγμή έτσι?

Αν πάρω τώρω όμως μια απλή Χ800 ή Χ850 μπορώ να την ζευγάρωσω με μια μάστερ αργότερα?

και όλα αυτά πρέπει να τα υποστηρίζει η μητρική οκ?

μητρικές με crossfire (2 pcie) και socket για P4? υπάρχουν? πουλιούνται?

cf με χ850 μπορεις να κανεις!εχει αρχισει η διαθεση τετοιων μητρικων εδω και 20 μερες περιπου(νομιζω και για p4)!!χ1800 χτ master cards δεν εχει δωθει ακομα το πρασινο φως απο την ατι για την διαθεση τους!

Καλησπέρα,

Αν πάρω τώρω όμως μια απλή Χ800 ή Χ850 μπορώ να την ζευγάρωσω με μια μάστερ αργότερα?

Καρτα master μπορεις να αγορασεις αργοτερα και να κανεις το crossfire.

Σε P4 , crossfire παιζουν τα i955 chipset αυτη τη στιγμη .

Καλησπέρα,

1) Το CrossFire λειτουργεί ως εξής:

a) Motherboard with CrossFire Support [ CF Chipset ] { Intel side = some exclusions ]

B) One Radeon x8xx / x18xx CF Edition [ aka MasterCard ]

c) One "normal" Radeon x8xx / x18xx card { aka Slave Card, aka CF Ready }

...

Στις x1300/x1600 δεν θες master card, δυο απλές κάνουν.

Πρός το παρόν μόνο Radeon x850xt CF MasterCards υπάρχουν στο εμπόριο.

Αλλά CF με x850xt δεν λέει, γιατί λόγω του composition chipset της Silicon Image, έχουμε max resolution 1600x1200 και με 60Hz [ αν έχεις CRT καλό ξεστράβωμα :p ].

Δηλαδή...

εχεις μια 850.... αν βαλεις αλλη μια ΙΔΙΑ, εχεις το ίδιο αποτέλεσμα, σα να εβαζες μια master? Δλδ εκμεταλλεύεσαι κανονικά τη δυνατότητα crossfire (έχοντας βέβαια το σχετικό Mobo).

Δηλαδή...

εχεις μια 850.... αν βαλεις αλλη μια ΙΔΙΑ, εχεις το ίδιο αποτέλεσμα, σα να εβαζες μια master? Δλδ εκμεταλλεύεσαι κανονικά τη δυνατότητα crossfire (έχοντας βέβαια το σχετικό Mobo).

Είπαμε θες X850XT CrossFire Edition Card { MasterCard }

1) Το CrossFire λειτουργεί ως εξής:

a) Motherboard with CrossFire Support [ CF Chipset ] { Intel side = some exclusions ]

B) One Radeon x8xx / x18xx CF Edition [ aka MasterCard ]

c) One "normal" Radeon x8xx / x18xx card { aka Slave Card, aka CF Ready }

...

Στις x1300/x1600 δεν θες master card, δυο απλές κάνουν.

Πρός το παρόν μόνο Radeon x850xt CF MasterCards υπάρχουν στο εμπόριο.

Αλλά CF με x850xt δεν λέει, γιατί λόγω του composition chipset της Silicon Image, έχουμε max resolution 1600x1200 και με 60Hz [ αν έχεις CRT καλό ξεστράβωμα :p ].

δηλαδή δεν είναι καλή ιδεα να πάρς τώρα μια Χ800 ή Χ850 και να την ζευγαρώσω αργότερα με μια Χ800 CF (όταν βγούν) ή μια X850 CF

Δεν βγάζω άκρη,,, και είπαμε βασικά θέλω μητρική για Ρ4 που να υποστηριζει CF...

οθόνη έχω LG Flatron L1750S

δηλαδή δεν είναι καλή ιδεα να πάρς τώρα μια Χ800 ή Χ850 και να την ζευγαρώσω αργότερα με μια Χ800 CF (όταν βγούν) ή μια X850 CF

Δεν βγάζω άκρη,,, και είπαμε βασικά θέλω μητρική για Ρ4 που να υποστηριζει CF...

οθόνη έχω LG Flatron L1750S

Έχεις ήδη P4 και θες να τον κρατήσεις ?

Γιατί αν θες να πάρεις new PC, αυτή την στιγμή δεν θα έπαιρνα τίποτα παρά Athlon 64 x2 / Opteron Dual Core...άντε...FX ή SingleCore Opteron αν το ήθελα μόνο για benchmarking :)

Έχεις ήδη P4 και θες να τον κρατήσεις ?

Γιατί αν θες να πάρεις new PC, αυτή την στιγμή δεν θα έπαιρνα τίποτα παρά Athlon 64 x2 / Opteron Dual Core...άντε...FX ή SingleCore Opteron αν το ήθελα μόνο για benchmarking :)

όχι δεν έχω ήδη Ρ4

απλά κατέληξα στο Pentium D 830

το αντίστοιχο σε AMD νομίζω είναι ο A64X2 3800+

δεν έχω αποφασίσει οριστικά ακόμα αλλά προς intel πάω...

τελος πάντων για new pc πάω ,(οθόνη έχω) στα 1100ε περίπου

και ψάχνομαι κάμποσο καιρό,,, νόμιζα ότι θα ήταν έυκολο αλλά με έχει πιάσει πονοκέφαλος!!! :096:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.