asky Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 Από που μπορώ να προμηθευτώ? Ξέρει κανείς? Εννοείτε όχι από κάνα κατάστημα που θα την έχει 1 ευρώ και τα έξοδα αποστολής 10!! :042: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Αν μένεις στην Αθήνα απλά από την Στουρνάρι.Αν μένεις επαρχία τα μεταφορικά δεν τα γλυτώνεις.Και τα online μαγαζιά διαθέτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 αν θες μια απλη πηγενε σε ενα μαζαζι με ηλεκτρολογικα ηδη σιγουρα θα εχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δεκέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 στο πλαίσιο της περιοχής σου arctic silver5... 7 ευρω.... πολυ καλη...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apoulakos Δεκέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Κάποιο μικρό μαγαζί με υπολογιστές θα υπάρχει στην περιοχή σου, το πιθανότερο είναι να έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asky Δεκέμβριος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Κομοτηνή μένω, και σε μερικά που ρώτησα δεν είχαν.Εχμ είναι απαραίτητο να μπει αυτή η πάστα όταν αλλάζω cpu?θα βάλω έναν Athlon 3000 BArton με 512 cashe.. έναντι 2700+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Εγώ είχα βγάλει τη cpu μου (Athlon 64 3200) k χάλασε η πάστα που είχε,οπότε την εβγαλα τελείως .Αλλά επειδή βαριέμαι δεν έχω πάρει ακόμα,κι άρα δεν έχει βάλει.Πάντως οι θερμοκρασίες μου είναι μια χαρά θα έλεγα..το πολύ μέχρι 52C,ακόμα k όταν ήταν oc στα 2,4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Δεκέμβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Αν παρεις Box επεξεργαστη δεν χρειαζεται να παρεις και θερμοαγωγιμη γιατι η ψυκτρα εχει επιστρωση, αλλιως δεν γλυτωνεις την αγορα. Αν εχεις κανενα φιλο Θεσσαλονικη βαλτον να την παρει αυτος και να στην στειλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asky Δεκέμβριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 http://www.computer-data.gr/products.php?cid=13GlobalWIN FSP 82είναι το μοντέλο που έχω. Είχε μια επίστρωση αυτό αλλά έχει λίγο φαγωθεί, νιμίζετε ότι είναι αρκετό για τον Athlon 3000 Barton που θα βάλω?όσον για την πάστα .. λέτε να αγοράσω από το computer-data ή να ην βάλω και να δω τι γίνετε?Και κάτι άλλο, υπράρχει πρόγραμμα που να δείχνει την θερμοκρασία της cpu την ώρα που είμαι στα Windows? Διότι στο BIOS μπορώ να βλέπω και την θερμοκρασία κα ιτις στροφές του ανεμιστήρα, άρα λογικά θα υπάρχει?! Αν ναι τότε ένα ΛΙΝΚ θα ήταν το καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.