Jump to content

Θερμοαγώγιμη πάστα

asky

Recommended Posts

Εγώ είχα βγάλει τη cpu μου (Athlon 64 3200) k χάλασε η πάστα που είχε,οπότε την εβγαλα τελείως :p.Αλλά επειδή βαριέμαι δεν έχω πάρει ακόμα,κι άρα δεν έχει βάλει.Πάντως οι θερμοκρασίες μου είναι μια χαρά θα έλεγα..το πολύ μέχρι 52C,ακόμα k όταν ήταν oc στα 2,4.

Αν παρεις Box επεξεργαστη δεν χρειαζεται να παρεις και θερμοαγωγιμη γιατι η ψυκτρα εχει επιστρωση, αλλιως δεν γλυτωνεις την αγορα. Αν εχεις κανενα φιλο Θεσσαλονικη βαλτον να την παρει αυτος και να στην στειλει!

http://www.computer-data.gr/products.php?cid=13

GlobalWIN FSP 82

είναι το μοντέλο που έχω. Είχε μια επίστρωση αυτό αλλά έχει λίγο φαγωθεί, νιμίζετε ότι είναι αρκετό για τον Athlon 3000 Barton που θα βάλω?

όσον για την πάστα .. λέτε να αγοράσω από το computer-data ή να ην βάλω και να δω τι γίνετε?

Και κάτι άλλο, υπράρχει πρόγραμμα που να δείχνει την θερμοκρασία της cpu την ώρα που είμαι στα Windows? Διότι στο BIOS μπορώ να βλέπω και την θερμοκρασία κα ιτις στροφές του ανεμιστήρα, άρα λογικά θα υπάρχει?! Αν ναι τότε ένα ΛΙΝΚ θα ήταν το καλύτερο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.