Braveheart Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 Λοιπον πειτε ενα καλο συστημα ψυξης για την 6600GT, διοτι μεσα στο pc επικρατει κολαση. Εχω 2χ6600GT extreme version της Leadtek με τo γνωστο default συστημα ψυξης αλλα τι γινετε επειδη εκτος του οτι ειναι ''θερμες'' καρτες απο μονες τους επιπλεον λογω του οτι το κενο μεταξυ των 2 pci-express ειναι μικρο (εχω msi και οποιος ξερει καταλαβαινει) σε αντιθεση με αλλες mobo οπως την asus για παραδειγμα. Οι θερμοκρασιες που εφτασε ηταν οι μεγαλυτερες που ειχα ποτε...87 C παιζοντας το demo του King Kong σε αναλυση 1280 με full τα εφφε AA και AF. Να πω επισης οτι εχω και τρεις ανεμιστηρες μεσα στο case για εξαγωγη και εισαγωγη του αερα.Αν και εφτασε 87C (πιστευω πρεπει να ηταν και παραπανω διοτι περασαν καποια δευτερολπτα μεχρι να ελενξω την θερμοκρασια) δεν παρουσιασε artifacts ή περιεργα κολληματα.Τελος αν γινετε να μου προτεινετε συστημα ψυξης απο κανα μαγαζι στη στουρναρη και οχι απο καποιο e-shop και αν γινετε να μιν κσεπερνα τα 25 ευρω το καθε τεμαχιο.Thanks προκαταβολικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Νομιζω πως με δυο silencer πρεπει να εισαι ΟΚ , γιατι διωχνουν το ζεστο αερα εξω απο το κουτι . Το θεμα ειναι να χωρανε ...http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=62http://www.arctic-cooling.com/downloads/compatibility/height_restr_nv6_r2.pdfΥπολογιζω οτι αν η αποσταση αναμεσα στα PCIe ειναι 5 εκατοστα περιπου , δε θα εχεις προβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 χμμμμμμ να σου πω αν και δεν εχω χαρακα να μετρησω την αποσταση με το ματι την κοβω 4.5 εκατοστα περιπου (4 εκατοστα ειναι σιγουρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 για δειτε μια πιψ και πες τε μου με το ματι εαν χωραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Δεκέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 To silencer 5 για 6800 εχει υψος 3,5 εκατοστα.Ετσι οπως βλεπω τη φωτογραφια νομίζω ότι μπαινουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Δεκέμβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 κι εγω το κοβω να μπαινουν...αν υπολογιζω σωστα η silencer ειναι λιγο παραπανω απο διπλασια σε σχεση με την ηδη υπαρχουσα ψυκτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 με προβληματιζει λιγο το καλυμα του ανεμιστηρα που εχει η arctic nv6 rev2 μηπως ακουμπησει ελαχιστα πανω στην αλλη καρτα (τσιμα τσιμα το κοβω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 για πειτε σε ποιο καταστημα της στουρναρη μπορω να την βρω την arctic(για να μην τα ψαχνω ενα-ενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Δεκέμβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 εμενα παντως δεν χωραει ηαποσταση μεταξυ των καρτων ειναι 4cm και απο οτι ειδα στο pdf η ψυκτρα ειναι 5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 εχω την zalman vf700-cu το υψος της ειναι κατι λιγοτερο απο 3,5 εκατοστα.. σε full load πριν ειχα 80 περιπου βαθμους, τωρα φτανει λιγοτερο απο 60. η τιμη της ειναι περιπου 30 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 ωπ ενδιαφερουσα προταση αυτη της zalman. Τελος παντων αν και λιγο ακριβοτερη απο την arctic θα παρω 2 κομματια μπας και δω προκοπη.Παντως thanks για το ενδιαφερον...Επισης louis_gas την εχει την συγκεκριμενη την Zalman καποιο μαγαζι στη στουρναρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 εχω την zalman vf700-cu το υψος της ειναι κατι λιγοτερο απο 3,5 εκατοστα.. σε full load πριν ειχα 80 περιπου βαθμους, τωρα φτανει λιγοτερο απο 60. η τιμη της ειναι περιπου 30 ευρω.60 σε idle??? Tοσο δεν ειχα με την stock στην Asus!!! Με νερο η δικια μου ηταν κατω απο 30 (τωρα που χειμωνιασε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 εγω την εχω παρει απο hacshop μεσω ιντερνετ παραγγελια... την ειχε και το e-shop δεν ξερω αν την εχει ακομα.. τωρα αν βρισκεται καποιο απο αυτα στη στουρναρη δε το γνωριζω καθως δεν ειμαι απο αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 60 σε idle??? Tοσο δεν ειχα με την stock στην Asus!!! Με νερο η δικια μου ηταν κατω απο 30 (τωρα που χειμωνιασε) που τα ειδες ρε τα 60 σε idle? για full load μιλαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Δεκέμβριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 δεν ειναι μονο αν χωραει να μπει το θεμα ειναι θα μπορει να παρει αερα εκει!!και μαλλον η μια καρτα θα ψυθει για τα καλα αφου δεν θα εχει την αναλογη παροχη αερα!!(ειχα κολισει μια audigy οχι τοσο κοντα οσο ειναι η καρτες σου και η αποδοση πηγε στο Lowest level!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Τελικα οι νεες μητρηκες (βλ. dfi expert κτλ).Eκτος απο ολα τα προφερουν και μεγαλητερο χωρο αναμεσα στις PCIe πραγμα το οποιο ειναι πολυ σημαντικο ειδικοτερα με τις νεες vga που είναι τέρατα (βλ 7800 gtx 512). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 7, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 βλεποντας και το post του benhour τελικα τι προτεινετε να αλλαξω συστημα ψυξης και να παρω αυτο της zalman που προτεινει ο louis_gas που εχει υψος 3 εκατοστα(τελικα ο χωρος αναμεσα στις pci-e ειναι 4 εκατοστα) ή να το αφησω οπως ειναι και να αρκεστο στο να ανοιγω την πλαινη πορτα του pc(ετσι πεφτει η θερμοκρασια τουλαχιστον 10 C) εαν προκειτε να μην ψυχοντε καλα οι vga λογω αποστασης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Δεκέμβριος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Βαλε ενα 8αρη φουρφουρη με πατεντα και ανοιξε τα λαμακια απο πισω να φευγει ο αερας και καθαρισες Πλακα πλακα εμενα μου ριξε σχεδον 20 βαθμους αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 βλεποντας και το post του benhour τελικα τι προτεινετε να αλλαξω συστημα ψυξης και να παρω αυτο της zalman που προτεινει ο louis_gas που εχει υψος 3 εκατοστα(τελικα ο χωρος αναμεσα στις pci-e ειναι 4 εκατοστα) ή να το αφησω οπως ειναι και να αρκεστο στο να ανοιγω την πλαινη πορτα του pc(ετσι πεφτει η θερμοκρασια τουλαχιστον 10 C) εαν προκειτε να μην ψυχοντε καλα οι vga λογω αποστασης?επειδη υπαρχει και το προβλημα με το χωρο αναμεσα στις καρτες, θα σου ελεγα να ψαξεις λιγο το θεμα με τις silencer.. αν δεν κανω λαθος το ανεμηστηρακι αυτων πεταγεται πισω απο την καρτα και δεν θα βρισκεται τιποτα απο κατω του ωστε να το εμποδιζει.. αν ειναι ετσι και χωραει να μπει το silencer τοτε παρε αυτοδες το review μηπως καταλαβεις τι εννοωreview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 7, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 λοιπον thanks louis_gas με βαση τις pics ποθ ειδα στο review η αποσταση των pci-e στην dfi σε σχεση με την αποσταση των pci-e στην δικια μου mobo ειναι η ιδια. Αρα παω για arctic silencer nv6 rev2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.