SoulRiver Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 Επειδη μαλλον σιγα σιγα ηρθε η ωρα να αποχαιρετησω κι εγω το socket A και να περασω σε 939, ενω εχω κατασταλαξει σε ολα τ αλλα ...με την μητρικη εχω ψιλοκολησει. Ο υπολογιστης προοριζεται για γενικη χρηση αλλα κυριως Games & Downloads.Εχω επιλεξει τον 3200+ ως επεξεργαστη και εχω στα σχεδια μου να τον ανεβασω λιγο για να μη μου βγει και τελειος αχρηστη η Sonic Tower Γενικα θα προτημουσα μια Gigabyte απο τις οποιες δεν ειχα ποτε παραπανο...αλλα επειδη ειπα να δοκιμασω και λιγο το ο/c σκεφτομουν DFI ομως απ οσα ειδα εδω στο forum...μαλλον ειναι αρκετα ιδιοτροπη για τα γουστα μου...Ακουω προτασεις κοντα 90-130 Ευρω και κατα προτιμηση Gigabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Το ιδιότροπη είναι σχετικό.Άλλωστε αν σε ενδιαφέρει λίγο oc,νομιζω μπορεις να χρισιμοποιήσεισ κ το tool τις nvidia που είναι αυτόματο..Τώρα όσο αφορά τις Gigabyte δε νομίζω πως υπάρχουν κ πολλα μοντέλα να επιλέξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Δεκέμβριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Δεν θελω και πολλα...1 θα παρω Αμα σκεφτεσαι κανενα πες το , και ας μην ειναι και gigabyte προτασεις θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Εγώ προσωπικά ειμαι fan της DFI>σταθερότατη,άριστες επιδόσεις κ τρελό oc.Πάντως,σίγουρα είναι πιο δύσκολες στο bios,αλλά τα αφήνεις κ auto αμα θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Δεκέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Ναι κι εγω μεχρι στιγμης για DFI LANPARTY NF4 - ULTRA D λεω και αμα κατσει αργοτερα να κανω και SLi mod αλλα οπως σου ειπα επειδη ειναι λιγο ιδιοτροπες και δεν μ αρεσει να καθομαι να ασχολουμαι με τις ωρες εαν δεν εχω την ορεξη...θα προτιμουσα κατι σε Giga οι οποιες συνηθως ειναι βραχος σε τετοια θεματα και επειδη σε o/c δεν εχω πολλες απαιτησεις και ουτε αρκετες γνωσεις για να αξιοποιησω τις δυνατοτητες μιας DFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Δεκέμβριος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Ψαχνοντας αναμεσα σε διαφορα review και καρτες αρχισα να σκεφτομαι για την GigaByte GA-K8NUltra-9. Αν μπορει καποιος ας ριξει μια γνωμη...ξανα αναφερω πως το overclocking με ενδιαφερει λιγο...να τον ανεβασω πχ απο 2000 στα 2300-2400...και γι αυτο σκεφτομαι να μην προτιμησω DFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Ε,τότε αφού δεν θες πολύ oc κ θες και Giagabyte η συγκεκριμένη νομίζω πως είναι μονόδρομος για σένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.