Jump to content

Γνωμες για αγορα μητρικης :)

SoulRiver

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη μαλλον σιγα σιγα ηρθε η ωρα να αποχαιρετησω κι εγω το socket A και να περασω σε 939, ενω εχω κατασταλαξει σε ολα τ αλλα ...με την μητρικη εχω ψιλοκολησει.

Ο υπολογιστης προοριζεται για γενικη χρηση αλλα κυριως Games & Downloads.Εχω επιλεξει τον 3200+ ως επεξεργαστη και εχω στα σχεδια μου να τον ανεβασω λιγο για να μη μου βγει και τελειος αχρηστη η Sonic Tower :)

Γενικα θα προτημουσα μια Gigabyte απο τις οποιες δεν ειχα ποτε παραπανο...αλλα επειδη ειπα να δοκιμασω και λιγο το ο/c σκεφτομουν DFI ομως απ οσα ειδα εδω στο forum...μαλλον ειναι αρκετα ιδιοτροπη για τα γουστα μου...Ακουω προτασεις κοντα 90-130 Ευρω και κατα προτιμηση Gigabyte :)

Το ιδιότροπη είναι σχετικό.Άλλωστε αν σε ενδιαφέρει λίγο oc,νομιζω μπορεις να χρισιμοποιήσεισ κ το tool τις nvidia που είναι αυτόματο..Τώρα όσο αφορά τις Gigabyte δε νομίζω πως υπάρχουν κ πολλα μοντέλα να επιλέξεις...:p

Δεν θελω και πολλα...1 θα παρω :p Αμα σκεφτεσαι κανενα πες το , και ας μην ειναι και gigabyte προτασεις θελω :)

Εγώ προσωπικά ειμαι fan της DFI>σταθερότατη,άριστες επιδόσεις κ τρελό oc.Πάντως,σίγουρα είναι πιο δύσκολες στο bios,αλλά τα αφήνεις κ auto αμα θες ;)

Ναι κι εγω μεχρι στιγμης για DFI LANPARTY NF4 - ULTRA D λεω και αμα κατσει αργοτερα να κανω και SLi mod αλλα οπως σου ειπα επειδη ειναι λιγο ιδιοτροπες και δεν μ αρεσει να καθομαι να ασχολουμαι με τις ωρες εαν δεν εχω την ορεξη...θα προτιμουσα κατι σε Giga οι οποιες συνηθως ειναι βραχος σε τετοια θεματα και επειδη σε o/c δεν εχω πολλες απαιτησεις και ουτε αρκετες γνωσεις για να αξιοποιησω τις δυνατοτητες μιας DFI

Ψαχνοντας αναμεσα σε διαφορα review και καρτες αρχισα να σκεφτομαι για την GigaByte GA-K8NUltra-9. Αν μπορει καποιος ας ριξει μια γνωμη...ξανα αναφερω πως το overclocking με ενδιαφερει λιγο...να τον ανεβασω πχ απο 2000 στα 2300-2400...και γι αυτο σκεφτομαι να μην προτιμησω DFI

Ε,τότε αφού δεν θες πολύ oc κ θες και Giagabyte η συγκεκριμένη νομίζω πως είναι μονόδρομος για σένα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.