lukasbayern Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 Γειά σας παιδες εχς μια απορία. Έχω να ασχολη8ώ με το χώρο του o/c από τοτε που είχα τον 3000 athlon. Το ερώτημα είναι οτι σκοπεύω να παρω μια DFI LanParty NF4 SLI-DR EXPERT. Επείσεις 8α πάρω εναν venice 3500 (δεκτές απόψεις). Το θέμα είναι ποιές μνήμες (2*512) μου προτείνετε για μέγιστη συμβατότητα και o/c με την συγκεκριμένη μητρική. Δηλαδή μνήμες με πολύ χαμηλά timings ή με μετρια αλλα με δυνατότητα αύξησης πολλών MHz; Υπόψην εχω και ενα OCZ DDR BOOSTER. Σκοπεύω να ξαναθυμιθώ τα παλιά αφού με περιμένει ενα w/c kit του 11:P . Experts i need u:)
FrOsT Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Δεκέμβριος 5, 2005 Πάνε διάβασε για την DFI LanParty NF4 SLI-DR EXPERT που θέλεις...
lukasbayern Δεκέμβριος 6, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 6, 2005 well απο οτι κατάλαβα οι περισσότεροι εχουν ΟCZ.... Και γενικά μόνο καλα λόγια ακούς για αυτές...
ReaperX Δεκέμβριος 6, 2005 #4 Δεκέμβριος 6, 2005 Tι να το κάνεις το ocz ddr booster???;Eχεις δει ποσο ρεύμα δίνει expert??!!Εγώ προτείνω OCZ Gold VΧ η Μushkin redline.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.