lukasbayern Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 Γειά σας παιδες εχς μια απορία. Έχω να ασχολη8ώ με το χώρο του o/c από τοτε που είχα τον 3000 athlon. Το ερώτημα είναι οτι σκοπεύω να παρω μια DFI LanParty NF4 SLI-DR EXPERT. Επείσεις 8α πάρω εναν venice 3500 (δεκτές απόψεις). Το θέμα είναι ποιές μνήμες (2*512) μου προτείνετε για μέγιστη συμβατότητα και o/c με την συγκεκριμένη μητρική. Δηλαδή μνήμες με πολύ χαμηλά timings ή με μετρια αλλα με δυνατότητα αύξησης πολλών MHz; Υπόψην εχω και ενα OCZ DDR BOOSTER. Σκοπεύω να ξαναθυμιθώ τα παλιά αφού με περιμένει ενα w/c kit του 11:P . Experts i need u:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Πάνε διάβασε για την DFI LanParty NF4 SLI-DR EXPERT που θέλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Δεκέμβριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 well απο οτι κατάλαβα οι περισσότεροι εχουν ΟCZ.... Και γενικά μόνο καλα λόγια ακούς για αυτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Tι να το κάνεις το ocz ddr booster???;Eχεις δει ποσο ρεύμα δίνει expert??!!Εγώ προτείνω OCZ Gold VΧ η Μushkin redline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Δεκέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Ty οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη δεκτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.