therock Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Καλησπερα παιδια,τα φωτα σας ζητω!Θελω να συνδεσω το laptop με την οθονη της τηλεορασης με καλωδιο s-video,ωστε να δειχνει οτι υπαρχει στον υπολογιση.Κυριως το τηελω για αρχεια video φυσικα!Τεσπα το πηρα το καλωδιο εκανα την συνδεση,και πειραζει τισ ρυθμισεισ για πολυ ωρα μεχρι που καταφερα κατι.Εχω ομοως τα εξης προβληματα:Α)Οι ποιοτητα απεικονισης ειναι παρα πολυ ασχημη!Β)Τα video που εχω τρεξει μεχρι στιγμης μεσω wmp δεν εμφανιζονταν στην tvΓ)Ι τηλεοραση ειναι 100 hz και με αφηνει να βαλω μεχρι 60,και αναλυση μεχρι 1024x768.Δ)Πως μπορω να απενεργοποισω την οθονη του laptop και να φαινεται μονο η tv?Μονο αμα βαλω clone mode λειτοθργη η tv.Αυτα...Θα μποροθσατε μηπως να με βοηθησετε γιατι χρειαζομαι επειγοντως να τη θεσω σε λειτουργια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Το μόνο που ξέρω είναι ότι για να παίξει video στην TV από wmp πρέπει να βγάλεις το Hardware acceleration. Στο Media Player -->Tools-->Options-->Performance-->Video Acceleration, πήγαινε το slider τερμα αριστερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 To video acceleration einai sto terma kai akoma den deixnei tpt!Oso gia tin asximi poiotita den iparxei kapoia protasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Τέρμα αριστερα τονίζω! Στο No Video Acceleration! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 το θέμα της ποιότητας είναι φυσιολογικό (εξαρτάται φυσικά και από την vga - για ποια μιλάμε; ) αν θες πάντως να μπορείς να διαβάζεις και κανένα γράμμα στην TV, καλύτερα κατέβασε την ανάλυση στα 800*600αυτό με τo wmp μου κάνει εντύπωση πάντως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αχεμ είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Απενεργοποιώντας το video acceleration όλα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Ναι δικιο εχεις φιλε μου εγω δεν διαβασα σωστα το post σου!Το δοκιμασα αυτο και δουλευει!Αλλα οσο με την πολυ κακη ποιτητα τι μπορει να γινει?Την αναλυση δοκιμασα να την κατεβασω αλλα δεν το επιτρεπει.Ειναι μονιμα στο 1024x768!Να ρωτησω,η ποιοτητα απειονισης με αυτη τη μεθοδο που οφειλεται?Specs:Video Card:Ge-force 4 440 mx 32mbLaptop Screen 15 lcd Tv LG 29'' 100hz.Connection s-video cable.Αν η οτηονη του pc παιζει ρολο στην απεικονιση τοτε αξιζει να το σινδεσω με το desktop pc μου που εχει crt 17?Ευχαριστω για τημ μεχρι τωρα βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 την ανάλυση του desktop του laptop μπορείς να την αλλάξεις?αν ναι κατέβασέ τη, και ίσως έτσι μπορεί να δουλέψει πιο χαμηλά το tv out του laptop.η ποιότητα απεικόνισης σε ταινίες dvd πρέπει να είναι πολύ καλή.μήπως φταίει η συμπίεση των βίντεο που δεν βλέπεις καλά?η τηλεόρασή σου δείχνει 720*576.οπότε ότι και να λες στην κάρτα γραφικών σου, το tv-out αυτό στέλνει, αλλιώς δε θα δούλευε.το 50-60-100hz δεν το ρυθμίζεις εσύ αλλά η τηλεόρασή σου.εσύ από tv-out s-video μπορείς να στείλεις 720*576 interlaced 50hz.Οπότε όλα αυτά για αναλύσεις κλπ είναι θεωρητικά, γιατί η μετατροπή γίνεται στην κάρτα γραφικών και όχι στην τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 19, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Tin analisi tou laptop nai mporo na tin allakso alla den fenetai alagi stin tileorasi kai pali den ta deixnei kala!Me rca i kapoio allo kalodio mporo na petixo metafora se 100 hz kai megaliteri analisi?Ta video einai mia xara,sto pc fainontai pentakathara!Stin tv einai t o provlima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 ελληνικος πλιζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 σαν ποιότητα το s-video είναι ανώτερο του composite.μήπως απλά η κάρτα έχει πολύ κακό tv-out?δεν δικαιολογείται όμως τέτοια διαφορά.δεν παίζει ρόλο το καλώδιο που θα βάλεις στην ανάλυση που θα έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 για ριξε κανα update στους drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Μηπως φταει που η τηλεοραση ειναι 29?Τωρα το αν η καρτα εχει η οχι καλο tv out πως μπορω να το ξερω?Οπως ειπα εχω την ge force 4 440 mx 32 mb. Απο drivers εχω τους τελευταιοθς που εχω βρει για λαπτοπ!Καμμια αλλη ιδεα μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOTAS Ιανουάριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Μιας και έχεις κάρτα με τσιπ της nvidia μπορείς να δοκιμάσεις και το TvTool (http://tvtool.info/index_e.htm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 .....βασικα βαλε το tvtool που λεει και ο φιλος απο πανω.....θα μπορεσεις να ρυθμισεις πολλα πραγματα μεσω αυτου......οσο για την κακη ποιοτητα αν δεν μπορεσεις να κανεις τιποτα με software....τοτε πρεπει να οφειλεται στον decoder/tv-out της καρτας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 20, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Τι να κανω με αυτο?Μου λεει κατι chip not found παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 ....μμμμ περιεργο ...συνηθως αυτο το μυνημα το βγαζει οταν δεν υποστηριζει την καρτα....δηλ οταν το βαλεις σε καρτα που δεν ειναι nvidia......τωρα δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω γιατι συμβαινει αυτο.......για δοκιμασε και το PowerStrip ....μπας και καταφερεις τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 20, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ειναι freeware to powerstrip?Τι να κανω με αυτο?Λιγο χελπ γιατι ειμαι μπρωταρης τελειως στο ολο θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.