Jump to content

Philips 200W6 My new screen

gfa3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρωτες εντυπωσεις.

Πολυ ζωντανα χρωματα και μεγαλες γωνιες θεασης χωρις αλλοιωση της εικονας.

Τεραστιο πανελ 20.1" :045: :045: :045:

USB hub on board

Multimedia speakers on board χωρις καποια ιδιαιτερη ποιοτητα ηχου βεβαια αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.

Η συσκευασια περιειχε ολα τα καλωδια (μα ολα) οπως vga,dvi,usb,sound,power &drivers cd.

Αναλυσεις εως 1600χ1200 σε wide screen panel ειναι κατι το διαφορετικο.

Παιχνιδια δεν εχω δοκιμασει ακομη μιας και την εχω στο κατεβαστηρι αλλα μολις ερθει και η cpu θα γινουν εκτεταμενες δοκιμες :077:

Εγγυηση 0 πιξελ για ενα χρονο και 3 χρονια on site.

Μεχρι στιγμης ειμαι ενθουσιασμενος μιας και δεν ξαναειχα την εμπειρια τοσο μεγαλης οθονης και με βλεπω να ξενυχταω μπροστα της :p

Ψηφιακη δεν παιζει γιαυτο βαζω μια φωτο απο το site για να τη δειτε.

Στην πρωτη λειτουργια κανενα προβλημα με πιξελ.Μιλαμε για τεραστιο πανελ!!!

Μερικα χαρακτηριστικα

MVA panel 16ms 700:1 contrast 300cd φωτεινοτητα.

Οποιος σκεφτεται αγορα wide screen tft.....αφοβα!!! :060: :060: :060:

post-72-1442174276,0543_thumb.jpg

Μεγειες μεγειες!

Απο περιεργεια γιατι δεν προτιμησες την belinea 20.1 που εχει το νεο πανελ? Τιμη κοντα στα 500 ευρω με φπα και 8ms

Αυτη εψαξα πρωτα αλλα:

1.δεν υπαρχει Ελλαδα

2.δεν υπηρχε και Γερμανια που εψαξα τουλαχιστον οχι σε μαγαζια που στελνουν Ελλαδα παντου ηταν μη διαθεσιμη

Kαλη φαση!Ωραια οθονη!Με μεγαλης ευκρινεια ο χρόνος αποκρισης της είναι 16ms για καλύτερη απεικόνιση κινούμενων εικόνων και με διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI. :028:

• 3 weeks later...

Ρε φίλε αν μπορείς τραβάς καμιά photo να την δούμε καλύτερα?

Γιατί δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες της σε υψηλή ανάλυση ή κατατοπιστικές.

Θέλω να τη δω από πίσω πλάι και από όλες τις μεριές...( τίποτα άλλο δεν θέλω!:D)

[offtopicmlkjoke]A ένα καφέ αν σου είναι εύκολο[/offtopicmlkjoke]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.