Jump to content

Για προτεινετε :P

sigeris

Recommended Posts

Βασικά είδα πρόσφατα μια τιμονιέρα που με πώρωσε!!!Thrustmaster Rallye GT Pro Force Feedback.Έχει συμπλέκτη,χειρόφρενο k ταχύτητες!!!Αλλα από τιμή δεν έχω ιδέα.Πάντως άλλη καλή τιμονιέρα είναι η ΜΟΜΟ τις logitech,αλλα πες μας ποσα δίνεις για να δούμε αντίστοιχα...

δεν εχω ιδεα πως κυμενοντε οι τιμες στις τιμονεριες

οπότε ας πουμε max 100 euro

αμα μπορειται δινετε και κανα λινκ

Ευχαριστω :023:

όντως δε λειτουργεί το λινκ.....δες κυρίως καμιά 6800 128 mb που ξεκλειδώνει τα pipelines, αλλά νομίζω πως αξίζει να δεις και την Χ800SE από ΑΤΙ.....αλλά δε μπορλω να βρω λεπτομέρειες! ξέρει κανένας για αυτή τη κάρτα?? αξίζει?

http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1045&Catalog_Id=2

To MOMO Racing Force.

H X800SE δεν αξίζει καθόλου.Είναι η Χ800 με κομμένες pipelines,Και αμφιβάλω αν υπάρχει ακόμα.με λίγα πιο πάνv απο 300 μπορείς να πας σε Χ800Χl,6800GT ή σε 7800GT που είναι πάρα πολύ καλύτερες.

βασικα δεν με ενδιαφέρει το o/c

θέλω μια σταθερη κάρτα με καλες επιδόσεις

που να μου κρατήσει κάμποσο καιρό :109:

Για εμενα βρες καμια 6800gt/ultra μεταχειρισμενη και τηα εισαι αρχοντας.

Οι οποιες κανουν κατω απο 300 ευρω.

Εχω μια τιμονιερα momo logitech σε πολυ καλη κατασταση με το κουτι της,την οποια θελω να πουλησω,αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm.

Για κάρτα γραφικών 6800 GT είναι πολύ καλή επιλογή αν και δεν θα βρεις κάτω απο 300 Ευρώ. Σε λίγες μέρες βγαίνει η 6800 GS ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.