asky Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2005 Με το που έβαλα τους νέους drivers, κάθε φορά που ξεκινάνε τα WIn, έχω αυτό το ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟ μήνυμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 πρεπει να εγκαταστησεισ το microsoft .net Framework Link to comment Share on other sites More sharing options...
asky Δεκέμβριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 e?!?!?! εκείνο το πράγμα που είναι καμιά 100 ΜΒ για να το κατεβάσω?!?!? ε?!?!??!που το βρίσκω? ελπίζω να μην είναι μέσω δικτύου .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Δεκέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Ή το κατεβαζεις απο το internet ή αν το βρεις σε cd καποιου περιοδικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asky Δεκέμβριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 χαχα θέλει το Windows Installer 3.0 ... το οποίο το κατεβάζεις από την σελίδα της Microsoft η οποία σε υποβάλει πρώτα στο genuie πρόγραμμα για να δει αν έχεις αυθεντικά Win ή όχι .... εγώ δεν τα έχω αυθεντικά .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Δεκέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 χαχα θέλει το Windows Installer 3.0 ... το οποίο το κατεβάζεις από την σελίδα της Microsoft η οποία σε υποβάλει πρώτα στο genuie πρόγραμμα για να δει αν έχεις αυθεντικά Win ή όχι .... εγώ δεν τα έχω αυθεντικά ....Υπαρχει τροπος να το παρακαμψεις... Ειναι πολυ ευκολο. Θα σου στειλω PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.