BUSM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω για τα Χριστούγεννα νέα ψηφιακή και σκέφτομαι να την πάρω από Ντουμπάι. Έχω λοιπόν 2 απόρίες. Οι τιμές εκεί είναι όντως χαμηλότερες; Η ποιότητα των προιόντων αυτών είναι ίδια με αυτή των πιόντων των ευρωπαικών αγορών; Έχω ακούσει ότι ακόμη και σε επώνυμα προιόντα γίνονται <<νοθείες>> Όποιος έχει εμπειρία ή άποψη πάνω στο θέμα θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcLover Δεκέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 φιλε busm νομιζω οτι αν εχεις γνωστο που μπορει να σου φερει απο το Ντουμπαι ψηφιακη τοτε κανε το...γνωστος μου εχει αγορασει 2 απο εκει και απο οτι μου εχει πει δεν ειχε-εχει κανενα προβλημα :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonichaos_8088 Δεκέμβριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Moνο αν εχεις ακρη οπως λεει κ ο pclover θα συνιστουσα να καωεις κινηση,εκτος αν απο κει που θα παραγγηλεις στο φερουν με κουριερ ομορφα κ ωρaια!Καλυτερα ψαξε γενικα τι παιζει με τισ τιμες εκει καθως επισης κ τα μεταφορικα...! :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Δεκέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 ετσι.αν εχεις καποιον μονο να σου φερει τοτε καντο.απο κει ειχα φερει πριν κυκλοφορησει στην ελλαδα την Sony cybershot DSC-P100 250 ευρω με ενα memory stick 128 mb δωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Ναι αλλά τι γίνεται με το Τελωνείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSM Δεκέμβριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Ένας πωλητής σε ένα κατάστημα μου είπε πως αν αγοράσω από εκεί ίσως να μην καλύπτομαι από εγγύηση αντιπροσωπείας. Υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Δεκέμβριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Ένας πωλητής σε ένα κατάστημα μου είπε πως αν αγοράσω από εκεί ίσως να μην καλύπτομαι από εγγύηση αντιπροσωπείας. Υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο;;;αυτο το ποιημα τους ειπανε αυτο λενεαν δηλαδη καποιος μενει στη γουαδελουπη και μετα αλλαξειτοπο διαμονης δεν μετραει η εγγυηση μαλλον αυτο ισχυει γιατην μονη αφρικανικη χωρα της ευρωπαικης ενωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Ρε παιδια αν μπορειται δωστε κανενα λινκ για μαγαζια απο το Ντουμπάι να παρω και εγω μια ιδεα για τις τιμες.Γιατι απο καιρο θελω να αλλαξω μημχανη.(Τι τον εχουμε τον θειο τον καπετανιο μονο για τα γαλονια???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.