spc Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 κιόλας..... http://www.nero.com/en/nero-up.php (προς admins: παιδιά ο PGM κοιμάται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Εχω μπλεξει ρε SPC με το case gallery και δεν το πηρα πρεφα......Ελπιζω να αλλαξες αποψη τωρα ....lol.lol. Y.Γ αυτοι οι σερβερ τους σερνονται εντελως .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Εχω μπλεξει ρε SPC με το case gallery και δεν το πηρα πρεφα......Ελπιζω να αλλαξες αποψη τωρα ....lol.lol. καλά παιδί μου συγχωρεμένος να 'σαι αλλά προσπάθησε να μην το ξανακάνεις (κανένα smile του Χριστόδουλου ποιος θα φτιάξει; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:54] (κανένα smile του Χριστόδουλου ποιος θα φτιάξει; ) Your wish is my command... ---> Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Στοιχημα οτι δεν μπορεις να το κανεις να λεει και ανεκδοτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.