Jump to content

ξανα νεος υπολογιστης... (οχι για μενα ομως) :(

Alexisferos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ο φιλος μου καθαροαιμος intelakias αποφασησε να παρει νεο υπολογιστη... θεμα χρηματων σε ζωτικα κομματια δεν τιθετε..

ετσι και εγω του προτεινω

ΜΒ:MB DFI LANPARTY UT RDX200 CF DR 229 €

CPU:Εδω πρεπει να βοηθησετε λιγο για καλο stepping και αρκετη δυναμη με καλα λ7 διαθετει αλλα 300,350€ αλλα θελει κατι που να του κρατησει αρκετα..

case: εχει

memory: MEMORY DDR OCZ EL 512MB PC4800/600MHz PLATINUM 149 € edit: x2

HD: εχει 2χ74 ραπτορες και θα παρουμε απλα και εναν 250αρι για buck up

floppy: εχει

cd rw/dvd rw εχει

vga: GECUBE ATI X800XL € 329.00

sound card:SOUND BLASTER X-Fi XTREME MUSIC 130 €

αυτα του βρηκα συμφωνα με αυτα που προτηνετε και εσεις εδω μεσα..οποτε θα ηθελα μια αποψη και απο εσας για cpu αλλα και οτι αν κατι πρεπει να αλαξει και γιατι..

οσο για ψυξη εχει. ολα αυτα θα μπουνε σε νερακι που αγορασε πριν μια βδομαδα και ειναι αυτο εδω

edit:

ολα αυτα μας κανουν 987€ αντε λεει να δωσει αλλα 300 με 350 το πολυ να πανε 1350 τα €υρα μαζι με της βενζινες πανω κατω και το τρεξιμο... :D

Γιατι οχι την Lanparty? Μια χαρα μητρικη ειναι, ειδικα αν θελει να κανει overclock. Για vga παιζει να γινει παραγγελια απο Αγγλια? Αν ναι συμφερει να παρει απο overclockers.uk μια Sapphire X800GTO2 με ~250 (μαζι με μεταφορικα) η οποια γινεται Χ850XT, και την διαφορα απο την XL να την δωσει για να παρει εναν διπυρηνο Opteron. Τι λες?

παιδια δεν συμφερει να παρει τπτ απο εξωτερικο και δεν το ψαχνουμε αλλα ουτε θελει να περιμενει και πολυ.

γυναικα θελει τωρα την εθελει

Sapphire X800GTO2 μπορουμε να βρουμε και εδω που ειμαστε και αν ειμαστε τυχεροι να του καθησει καλη.

Lanparty με ati (εγω τη προτεινα γιατι θελει overck) και γιατι βαρεθηκα την nvidia (οχι οτι δεν ειναι καλες αλλα λεμε να κανουμε ατι συστημα)

φυσικα αν επερνε nvidia θα κερδιζε και απο εκει χρηματα για χ2..

πως τα βλεπετε τα πραγματα..

επισεις αν παει σε nforce θελει και nvidia vga. οποτε για ριχτε ακομα προτασεις..

ειπαμε τα χρηματα ειναι 1200€+150

Για την συγκεκριμενη καρτα συμφερει στανταρ η αγορα απο εξωτερικο, γιατι πολυ απλα Ελλαδα δεν την βρισκεις...

Για την συγκεκριμενη καρτα συμφερει στανταρ η αγορα απο εξωτερικο, γιατι πολυ απλα Ελλαδα δεν την βρισκεις...

μα δεν ειμαι ελλαδα. και εδω που ειμαι εχει saphire οσο για το αν θα καθησει το mod δεν ξερει κανεις.

φυσικα τι εχουμε χα χασουμε...

θα το ψαξω αυριο με την καρτα και θα δω.

ας πουμε οτι την βρησκω τη cpu να παρουμε?

μα δεν ειμαι ελλαδα. και εδω που ειμαι εχει saphire οσο για το αν θα καθησει το mod δεν ξερει κανεις.

φυσικα τι εχουμε χα χασουμε...

θα το ψαξω αυριο με την καρτα και θα δω.

ας πουμε οτι την βρησκω τη cpu να παρουμε?

Η καρτα φοραει τον R480 πυρηνα, οποτε οι πιθανοτητες ξεκλειδωματος ειναι 99.9%.

Για τους opteron ας σου απαντησουν αυτοι που ξερουν καλυτερα.

Dude δεν ξέρω αν έχεις ξεχάσει να το γράψεις ή δεν το έιδα αλλά 512 ΡΑΜ ούτε στο internet pc δεν φτάνουν πλέον :p

Dude δεν ξέρω αν έχεις ξεχάσει να το γράψεις ή δεν το έιδα αλλά 512 ΡΑΜ ούτε στο internet pc δεν φτάνουν πλέον :p

ναι ειναι ενα τυπογραφικο λαθος. :120: :120: 2χ512

Η καρτα φοραει τον R480 πυρηνα, οποτε οι πιθανοτητες ξεκλειδωματος ειναι 99.9%.

Για τους opteron ας σου απαντησουν αυτοι που ξερουν καλυτερα.

σε ευχαριστω οποτε αυριο παμε να την δουμε απο κοντα και αν ειναι να την χτυπισουμε.. για να ξεμπερδευουμε ενα ενα τα πραγματα.

αρα καρτα γραφικων παιδια εκλεισε θα παει σε οτι καλο χ800gto υπαρχει.

Προσεχε ομως, η ΜΟΝΗ gto που φοραει αυτον τον πυρηνα ειναι η Sapphire X800GTO2.

προτείνω ένα top μοντέλο sli μητρικής με sli digital switch και την 7800gt αφού δίνει και 300 παραπάνω, χωρίς να χρειαστεί να τα δώσει όλα

αμέ....

μίλησα για sli digital switch , αλλά δε ξέρω αν παίζει σαυτές να έχουν

για δωσε εξηγεισεις φιλε... δλδ?

βγαινει γρηγορο το συστημα σου και σε καλη τιμη.

για cpu τι λες?

Φιλε για CPU παρε κατι σε Opteron dual core για 939 εαν βρεις(και για oc που τον θελεις)αλλιως περιορισου στα Χ2 της AMD κατι σε 4400+...!

Necro{demon} για πες μου τη γνωμη σου... Εχουμε:

1η καρτα) Με ~200 ευρω βγαζει χαλαροτατα ενα 6300-6400 στο 05

2η καρτα) Με ~400 ευρω βγαζει γυρω στα 7200 στο 05.

Τι επιλεγεις?

Necro{demon} για πες μου τη γνωμη σου... Εχουμε:

1η καρτα) Με ~200 ευρω βγαζει χαλαροτατα ενα 6300-6400 στο 05

2η καρτα) Με ~400 ευρω βγαζει γυρω στα 7200 στο 05.

Τι επιλεγεις?

ναι έχεις δίκιο, με 200 ευρώ έχεις μια X800GTO που θεωρείται 99% Χ800ΧΤ,

και μαμιέσαι στο παιχνίδι.

Από την άλλη έχεις 200 ευρώ παραπάνω, με ακόμα πιο γρήγορο σύστημα, που θα κρατήσει λίγο περισσότερο καιρό απείραχτο, χωρίς να σκεφτούμε πως η Χ800GTO θα ναι πια στα όρια της, ενώ η 7800GT, θα δουλεύει στα πούπουλα, έτοιμη για ''φρεσκάρισμα'' μετά από λίγο καιρό..........

16πίπες<20 πίπες και από ότι κατάλαβα ο φίλος μας έχει να τα σκάσει.....το τι θα διάλεγε ο καθένας είναι υποκειμενικό.....ο λογικός άνθρωπος πάει στην X800GTO....

αυτός που χει να τα σκάσει τα έξτρα 300 πάει στην 7800GT :106:..... αν κατάλαβα του μένουν και 100 να τα φάει στις γκόμενες ...cheers;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.