KOSTAS4_XT Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 Ρε παιδια το ρισκετε φσιλογικο να μου κανει boot σε 20 δευτερολεπτα?!ΕΛΕΟΣ!Οταν μπαινει ομως στα Windows και γενικα σε οτι και αν κανω ειναι τσακαλος.Πχ στο Ριντικ μου κανει τουλαχιστον 3 φορεσ γρηγοροτερο loading απο τον Athlon XP 2500+ barton.Sata HD WD 80gb σε δυο δυο partitions.15gb WIN part60+++ το αλλο.Εκανα και defrag system files pagefile και ολα.Τα ιδια...Το παραξενο ειναι οτι στις αρχες, και με drivers και ολα εκανε 2 seconds!!!!Mετα εκανα ξανα format για να μεγαλωσω λιγο το partition γιατι το ειχα κανει 6.5gb για WIN .Καμια ιδεα?.Ολα φυσιολογικα περι θερμοκρασιας.Τελευταιοι drivers apo chipset kai vga.
BoNito1442169110 Δεκέμβριος 4, 2005 #2 Δεκέμβριος 4, 2005 Ρε παιδια το ρισκετε φσιλογικο να μου κανει boot σε 20 δευτερολεπτα?!ΕΛΕΟΣ!τι εννοεις boot?απο την στιγμη που το ανοιγεις μεχρι να μπει στα win??
micron Δεκέμβριος 4, 2005 #4 Δεκέμβριος 4, 2005 τι εννοεις boot?απο την στιγμη που το ανοιγεις μεχρι να μπει στα win??Αμα το εκανε αυτο θα ειχαμε WR σε boot time:DΜαλλον εννοει απο την ωρα που θα δει το welcome και μετα.Μηπως εχεις antivirus που κανει ελεγχo πριν μπει στα παραθυρια??Κοιτα και στο msconfig οπως σου ειπαν και δες τι προγραμματα φορτωνει.
KOSTAS4_XT Δεκέμβριος 7, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2005 Τελικα παιδια βρηκα τι εφταιγε για το αργο boot.... Βασικά ήταν δικό μου λάθος! Καποια στιγμη, είχα βγάλει το IDE που ειχα το dvdrw για να βαλω τον ide σκληρο ενος φιλο μου που ειχα κανει backup κατι αρχεία για να κανω format... Λοιπον, οταν πηγα να ξαναβαλω το καλώδιο, καταλάθος, ενω το ειχα ρυθμισμένο για secondary το εβαλα σε master. Αποτελεσμα ηταν ναι μεν να βρισκει κανονικα το drive αλλα να κανει 30 sec boot....!!!!!! Και χθες το βραδυ που το ανοιξα ξανα για να βαλω το φως που πηρα ... λεω να το κοιταξψ γιατι κατι παρομοια προβληματα που ειχα ηταν λογω παλι του drive... Το βαζω σωστά λοιπον και ολα ΟΚ!!! 4.5 sec's....!!! Α!@! Μετα κοπων και βασανων ετρεξα τελικα και το Splinter Celll 3!!! Απιστευτα καλά γραφικά και είναι αρκετα playable σε full 1280χ1024. ΑΥΤΑ! Εν το μεταξυ οποιος εχει βαλει το matrix και του παει αργά στην αρχικη μαχη με τις κολονες, μην τα παρει τοσο γρηγοαρα στο κρανιο οπως εκανα εγώ.... με 10 detail kai 1024x768 το game πηγαινει τελεια σε ολη τη διαρκεια σε οποια πιστα και αν δοκιμασα μετα! Και γραφικα απιστευτα καλα με 10 detail!!!! AYTA!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.