Jump to content

6800ULTRA

amdnikos

Recommended Posts

Παιδια το συστημα μου αποτελειται απο.Barton 2800+ asus 6800ultra 2xkingston 512 ddr400 motheboard gigabyte nforce2 ultra.Το score στο 3d mark 03 ειναι 13.100marks.Φιλος μου με ιδιο ακριβως μηχανημα αλλα με μια 6800le με ξελειδωτα 3 pipelines scorαρει 10.500 marks.Ειναι λογικο?Επισης τα 2 molex τα εχω συνδεσει στο ιδιο καναλι.Επηρεαζει την αποδοση?

Λοιπον 3DMARK05 6037 marks.Ρε παιδια τα νουμερα ειναι καλα?Επισης χρονισμος πυρηνα ειναι 450 mh και μνημης στα 1100.Περνει αλλο?Οχι τιποτα αλλο αλλα με δουλευει και το φιλαρακι λεγοντας μου οτι ειμαι κοροιδο που αγορασα την ultra και οχι την le.......... :100: :093:

Κοιταξε εγω εχω την 6800 gt

Οι κανονικοι χρονισμοι της ειναι 350/1000(μονο σε χρονισμους διαφερει με την ultra)

Πανευκολα πηγε 425/1150 χωρις artifacrts

Στο 3dmark05 πιανω 6.000

Οχι τιποτα αλλο αλλα με δουλευει και το φιλαρακι λεγοντας μου οτι ειμαι κοροιδο που αγορασα την ultra και οχι την le.......... :100: :093:

Έπρεπε να τον παρεις μαζί σου και να πάτε να σου διαλέξει μία LE και έτσι και δε ξεκλείδωνε (όχι οτι έφτανε αυτή που έχεις τώρα) να του κούναγες με χάρη ένα βαζάκι βαζελίνη και Vich για το λαιμό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.