Jump to content

Περι firewall

Ιπποκράτης

Recommended Posts

Καλησπερα,

Να ρωτησω.....Εχω ενεργοποιημενο το firewall του SP2 και το firewall του Νorton 2004(internet security). Μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα αυτο; Γιατι εχω διαβασει οτι καλο ειναι παντα να ειναι ενεργοποιημενο μονο ενα firewall..

Εσεις ποιο θεωρειται το πιο αποτελεσματικο;

Eυχαριστω

Τα μονα προβληματα που υπαρχουν ειναι οτι εχει καπως πιο αργη αποκριση το συστημα σου και σε ορισμενες περιπτωσεις η ταχυτητα προσβασης στο ιντερνετ ειναι μικροτερη.Eγω στο δικο μου ειχα 3 ενεργοποιημενα firewall (norton,McAfee,Zonealarm) ταυτoχρονα μεχρι πριν λιγο καιρο και μονο αυτα τα δυο ειχα παρατηρησει.

Απλα δεν χρειάζονται και τα δυο. Το ενσωματωμένο στα windows δεν είναι και ότι καλύτερο ελέγχει μόνο τα απέξω προς τα μέσα και δεν σου δίνει και πολλές δυνατότες ευελιξίας.

Το norton κάνει την δουλεια του πρώτου και με το παραπάνω

Οπότε δεν το χρειάζεσαι είναι περιττο και σου καθυστερει το σύστημα

Κατα τη γνωμη μου και τα 2 ειναι βαρια και οχι τοσο καλα.Σου προτεινω να δοκιμασεις ειτε το Sygate ειτε το Kerio,εγω εχω το πρωτο και ειμαι απολυτος ευχαριστημενος.Αν κατσεις και παιξεις και λιγο με τα advanced rules και τις ρυθμισεις για προγραμματα θα εισαι τζιτζι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.