Ιπποκράτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Καλησπερα, Να ρωτησω.....Εχω ενεργοποιημενο το firewall του SP2 και το firewall του Νorton 2004(internet security). Μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα αυτο; Γιατι εχω διαβασει οτι καλο ειναι παντα να ειναι ενεργοποιημενο μονο ενα firewall..Εσεις ποιο θεωρειται το πιο αποτελεσματικο; Eυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Το πρώτο δεν είναι απαραίτητο να λειτουργεί και επιβαρύνει με πρόσθετους πόρους το pc. ’φησε μόνο το Norton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Τα μονα προβληματα που υπαρχουν ειναι οτι εχει καπως πιο αργη αποκριση το συστημα σου και σε ορισμενες περιπτωσεις η ταχυτητα προσβασης στο ιντερνετ ειναι μικροτερη.Eγω στο δικο μου ειχα 3 ενεργοποιημενα firewall (norton,McAfee,Zonealarm) ταυτoχρονα μεχρι πριν λιγο καιρο και μονο αυτα τα δυο ειχα παρατηρησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Απλα δεν χρειάζονται και τα δυο. Το ενσωματωμένο στα windows δεν είναι και ότι καλύτερο ελέγχει μόνο τα απέξω προς τα μέσα και δεν σου δίνει και πολλές δυνατότες ευελιξίας. Το norton κάνει την δουλεια του πρώτου και με το παραπάνωΟπότε δεν το χρειάζεσαι είναι περιττο και σου καθυστερει το σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιανουάριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Κατα τη γνωμη μου και τα 2 ειναι βαρια και οχι τοσο καλα.Σου προτεινω να δοκιμασεις ειτε το Sygate ειτε το Kerio,εγω εχω το πρωτο και ειμαι απολυτος ευχαριστημενος.Αν κατσεις και παιξεις και λιγο με τα advanced rules και τις ρυθμισεις για προγραμματα θα εισαι τζιτζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.