amdnikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 Καλησπερα σε ολους.Αν και ειμαι φανατικος οπαδος της ati και η καρτα που ειχα μεχρι χθες στο μηχανημα μου ηταν μια 9700pro αγορασα απο ενα φιλαρακι μια 6800ultra της asus για 250 ευρω.Η καρτα νομιζω οτι πεταει με μοναδικο προβλημα που εχω το refresh rate της οθονης πανω στα παιχνιδια.Επι εποχης ατι χρησιμοποιουσα ενα προγραμματακι το refresh rate.Δυστηχως ομως στην 6800 δεν λειτουργει.Θα παρακαλουσα οποιος ξερει αν υπαρχει καποιος τροπος για να εχω τα σωστα timings σε καθε αναλυση να ποσταρε κατι που θα με βοηθουσε.Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Νομίζω υπάρχει ένα πρόγραμμα ονόματι reforce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Δεκέμβριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Aυτο χρησιμοποιησα φιλε μου αλλα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Κατέβασε το NVHardpage2 από το παρακάτω link http://www.nvhardpage.com/ και θα μπορέσεις να ενεργοποιήσεις πολλά κρυφά χαρακτηριστικά των οδηγών της NVidia όπως και τις επιλογές για refresh rates της αρεσκείας σου σε κάθε ανάλυση. Μάλιστα αν έχεις γνώσεις και ξέρεις τι κάνεις μπορείς να επιλέξεις και refresh rates πέρα από τα συνηθισμένα όπως σου δείχνω στην δεύτερη εικόνα. Θέλει όμως προσοχή και σε καμιά περίπτωση να μην περνάς το όριο σε Hz και KHz που υποστηρίζει το monitor σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Δεκέμβριος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Σε ευχαριστω πολυ John,ειναι οντως αψογο και πλεον η καρτα δουλευει οπως πρεπει να δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.