Elias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Παιδία θέλω βοήθεια για αγορά 19άρας crt μεχρι 350 ευρώ.εχετε καμiα πρoταση?LG F900P? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 αν θες καλή ποιότητα, κοίταξε μεταξύ:LG F900P ~290 (με ΦΠΑ)SAMSUNG 959NF ~315 (με ΦΠΑ) - δοκιμασμένη κορυφαία λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 @spc...δικη μου αποψη παντα η LG πρεπει να ειναι καλυτερη(εκτος απο την εμφανιση οπου ειναι σιγουρα καλυτερη), απλα δεν εχει δοκιμαστει αρκετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 @spc...δικη μου αποψη παντα η LG πρεπει να ειναι καλυτερη(εκτος απο την εμφανιση οπου ειναι σιγουρα καλυτερη), απλα δεν εχει δοκιμαστει αρκετα.. βασικά η LG είναι η μόνη που είναι επίπεδη σε όλα τα επίπεδα (από το πλέγμα μέχρι το τζάμι) αλλά και η Samsung είναι πολύ καλήβέβαια το θέμα είναι και ο παράγων τύχη καθώς σε αυτές τις οθόνες παίζει μεγάλη σημασία σε τι κομμάτι θα πέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Και οι δυο προτασεις του φιλτατου spc ειναι πολυ καλες.Αλλωστε οι επιλογες σε crt ειναι περιορισμενεςκαθως πολλοι κατασκευαστες εχουν ριξει ολο το βαρος στις TFT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 H LG είναι λίγο περίεργη. Θα σε ξενίσει πολύ η εικόνα της λόγω του πραγματικά επίπεδου καθοδικού αλλά είναι πολύ ξεκούραστη και έχει BNC connectors. Πάντως η Samsung έχει πολύ καλή εικόνα και τον καλύτερο καθοδικό που κυκλοφορεί (Diamondtron). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 στα + τις LG υπολόγισε και την onsite αντικατάσταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc στα + τις LG υπολόγισε και την onsite αντικατάσταση.... Η Samsung δεν δίνει onsite??Εμένα τα είχε φτύσει η πρώτη 959NF που είχα και έγινε onsite αντικατάσταση. Του brother μου μια 17άρα Samsung, πάλι το ίδιο.Και οι δύο που πρότεινε ο spc είναι πολύ καλές. Εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημένος απο τη Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Ιανουάριος 19, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Δηλαδη η LG και η Samsung ειναι οι καλητερες επιλογες?την θελω κυριως για games.λετε να παω σε 17αρα TFT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 ναι, παράλειψη και οι SAMSUNG έχουν κανονικά onsiteαν θες games και δεν σε ενοχλεί ο όγκος και το γεγονός ότι οι CRT είναι γενικά πολύ πιο κουραστικές από τις TFT, πήγαινε σε 1 από τις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Ιανουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αφου σε ενδιαφερουν games καλυτερα οι crt αν και οι τελευταιες lcd εχουν κανει βηματα προοδου. Συμφωνω απολυτα με τον spc. Τωρα οι δυο οθονες που προανεφερες εχουν διαφορετικη τεχνολογια. Flatron η LG: με προβληματα συνηθως στη γεωμετρια, οποτε δε χρησιμοπουνται απο ατομα που κανουν σχεδιο κτλ. Εμενα η εικονα της FT775 (flatron) που ειχα πριν 2,5 χρονια, μου αρεσε παρα πολυ. Συμπληρωνω οτι ειναι οι πιο flat οθονες (οχι ομως οτι εχει και τρομερα πλεονεκτηματα αυτο..). Diamontron η Samsung: ενδεικνυται για σχεδιο. Μπορει να σε ενοχλησουν τα 2 καλωδια που εχει. Προσωπικα ουτε καν τα προσεχα με τη Philips που ειχα ενα διαστημα, αλλα υπαρχουν ατομα που ενοχλουνται. Για τη χρηση που θες εσυ νομιζω οτι κανουν και οι δυο. Παρε αυτη που εχει το καλυτερο after sales service Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Ιανουάριος 19, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ 17ΑΡΑ CRT 5ΑΕΤΙΑΣ ΑΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΘΑ ΑΠΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΜΙΑ RADEON 9800 PRO ΠΟΥ ΕΧΩ ?ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ Ή ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΑΤΙΩΝ ?ΓΙΑ ΤΗΝ PHILIPS 109P40 ΤΙ ΛΕΤΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Ιανουάριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Τα χρωματα θα απεικονιζονται καλυτερα και γιατι ειναι καινουρια η οθονη (πιο φωτεινη) και γιατι η τεχνολογια εχει προχωρησει ακομη και στις CRT.Απο προσωπικη χειριστη εμπειρια, θα σου ελεγα να μεινεις μακρια απο την PHILIPS 109P40. Ειχα αλλαξει 4-5 οθονες και ολες ειχαν προβλημα focus στις γωνιες. Το μονο καλο της PHILIPS ειναι οτι μετα απο αναριθμητα τηλ και παραπονα, τελικα επεστρεψα την οθονη και μου εδωσαν πισω τα χρηματα μου (PHILIPS Ιταλιας). Παλια εβγαζαν καλες οθονες, πλεον οχι (δεν ημουν ο μονος που ειχε προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Ψαξε καλυτερα για οτι εχει σχεση με trinitron σωληνα.Δωσε κατι παραπανω...στο κατω κατω ..με τα ματια σου εχει να κανει.Δεν λεω πως και ο diomontron δεν ειναι καλος...αλλα δεν ειναι trinitron.Αυτο που κοιταω σε μια οθονη ειναι το pitch ...οσο πιο μικρο τοσο καλυτερο...καλυτερα χρωματα,απεικονιση,πιο καθαρη εικονα (εκει παιζει ρολο και η καρτα βεβαια).Αν μπορεις δες καποια sony...και μετα δες και αλλες.Δεν ξερω αυτο το καιρο ποια αλλη χρησιμοποιει trinitron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 η SONY έχει σταματήσει προ πολλού να βγάζει CRT <21''... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Ιανουάριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Η διαφορα μεταξυ trinitron και diamontron ειναι οτι ο πρωτος εχει ενα «σωληνα» μου φευγουν τα ηλεκτρονια, ενω ο δευτερος εχει 3, ενα για καθε χρωμα (ή ισως ειναι το αναποδο, δε θυμαμαι σιγουρα). Δεν ξερω ποια απο τις 2 ειναι καλυτερη, αλλα βασικα και οι 2 βασιζονται στην ιδια τεχνολογια, απλα η sony εκανε δικη της πατεντα. Σωστα ο spc εγραψε οτι η sony δε βγαζει «μικρες» οθονε πλεον, αλλα νομιζα οτι 19αρες ναι. Απο ο,τι φαινεται ομως εχω μεινει πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Ιανουάριος 19, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΘΟΝΗ 19ΑΡΑ CRT TEXNOLOGIAS TRINITRON?Η LG F900B ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ F900P?ΣE NEC -MITSUBISHI NA ΠΑΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ TRINITRON ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η F900P KAI H 959NF EINAI EINAI OI ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ 50 60 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΣ ΤΕ ΤΟ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Ιανουάριος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Στο παραπανω post εχω γραψει οτι η τεχνολογια trinitron, βασιζεται στην diamontron και ειναι πατεντα της Sony. Μονο οι οθονες Sony την εχουν.Αντιθετως η τεχνολογια diamontron χρησιμοποιειται απο διαφορες οθονες. Ειναι εφευρεση της Mitsubishi, πριν ακομη κανει την joint-venture με τη Nec. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τις οθονες Mitsubishi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο από αυτές τις 2Μην κουράζεσαι, τσίμπα μία από αυτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Ιανουάριος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Έχω την SM 957P! Ικανοποιημένος απόλυτα (μετά από 15" ό,τι και 19" να μου δινες το ίδιο μου έκανε). Αν μπορείς χτύπα την 959P! Είναι μια σκάλα συχνοτήτων πάνω από την δικιά μου ή αν δίνεις παραπάνω βρες κάτι καλύτερο! Ψηφίζω και LG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.