Indiana Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να παντρέψουμε 2 αγαπητά πρόσωπα... τον κύριο 7800gtx και την κυρία Silencer nv5 revision 3 :089: :089: (συγκινήθηκα) :055: + Ώστε να μας προσφέρουν περισσότερα στην τρέλα όλων μας....το Overclocking :041: Mετά από τους ψαλμούς, τις προσευχές, το χορό του Ισαϊα και το πέταμα του ρυζιού(Uncle Ben's) το ζευγάρι φαινόταν κάπως έτσι: Όλοι ευχαριστημένοι από την εμφάνιση, αναρωτιόντουσαν πόσο "καυτό" θα ήταν το ζευγάρι....χμμμμ :017: πολύ κρύα τα πράγματα τελικά....αφού περάσαν οι δεξιώσεις και οι εκδηλώσεις, ήρθε η στιγμή της πρώτης νύχτας του ζευγαριού...... ο κύριος 7800gtx, ληγούρης, όρμηξε κατευθείαν ανεβάζοντας τους χρονισμούς του..... η κυρία Silencer, εκστασιασμένη από την απόδοση του κυρίου 7800gtx.... ξέρετε μέτα...... :082: :082: Τελικά μας έφεραν ενθαρυντικά αποτελέσματα.... βαθμοί κελσίου: idle 37-38 full load 53-57 Αυτά....και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί (πιστεύω) καλύτερα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Δεκέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 μπράβο ρε Θεόφιλε.......να ζήσουν τα παιδιά!!! και η 6600GT μου είπε πως θέλει να γίνει και αυτή 7800 όταν μεγαλώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Δεκέμβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αντε και καλους απογονους Πες μας όμως και συγκριτικα με τι stock ψυκτρα πως τα πήγε? ΟΚ απο θερμοκρασιες ειναι χαμηλα αν συγκρινω τη δική μου 7800GT! Σε o/c βοηθησε το silencer? Απο που το πήρες αν επιτρεπεται?Σκρουτζαρω εδω και καιρο και δεν βγαζει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Δεκέμβριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αντε και καλους απογονουςΠες μας όμως και συγκριτικα με τι stock ψυκτρα πως τα πήγε? ΟΚ απο θερμοκρασιες ειναι χαμηλα αν συγκρινω τη δική μου 7800GT! Σε o/c βοηθησε το silencer? Απο που το πήρες αν επιτρεπεται?Σκρουτζαρω εδω και καιρο και δεν βγαζει τπτ πριν στους χρονισμούς που βλέπεις, άρχιζε με 45-48 βαθμούς κελσίου και έφτανε άνω των 70 σε full load.... μεγάλη διαφορά... με την στοκ ψύκτρα είχα artifacts λόγω ζέστης...τώρα δεν έχω..... τώρα σιγά σιγά θα δοκιμάσω και μεγαλύτερους χρονισμούς.... την αγόρασα σήμερα από το hacshop, που βρίσκεται στην Στουρνάρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Δεκέμβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αντε γρηγορα ανεβαζε ανεβαζε Γκρρρ!!!!Υλπιζα να μην την ειχε μονο το hacshop [Θελει καταθεση και ποιος τρεχει στη τραπεζα...] Περιμενουμε αποτελεσματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Δεκέμβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 -οφφ τοπικ- το μενου για oc γιατι δεν το βγαζει η δικια μου 6600gt (clock frequency settings) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Δεκέμβριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 -οφφ τοπικ- το μενου για oc γιατι δεν το βγαζει η δικια μου 6600gt (clock frequency settings)είναι το λεγόμενο coolbits....μπορείς να το βρεις νομίζω στο www.guru3d.comμπαίνει στην registry και σου εμφανίζει τους χρονισμούς...επίσης υπάρχει και το rivatuner για να πειράξεις την κάρτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Θηλυκό γένος [η] gtx . Θηλυκό και [η] ψύκτρα . Αρε *εσβιακό 4 ever . :041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Δεκέμβριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 ']Θηλυκό γένος [η] gtx . Θηλυκό και [η] ψύκτρα . Αρε *εσβιακό 4 ever . :041:Τι καθησε και σκεφτηκε το πορνηρο μυαλο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Αμαν ρε Atari μην δεις ενα ευτυχισμένο ζευγαρι αμεσως να τους χωρισεις!!!!Τι ανθρωπος εισαι εσυ !!!!!Μπραβο και απο μενα η silencer ειναι παρα πολλη καλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Δεκέμβριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Να'σαι καλα Indiana...τοσο απλο ηταν...χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Indiana , ελα να βλεπω νουμερα !!! :064: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Δεκέμβριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Επιτέλους την βρήκες τη νύφη! Χεχε, αντε, καλοδούλευτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Δεκέμβριος 3, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 από ότι βλέπω...πρέπει να κάνω πατέντα με ανεμιστήρι στις πίσω μνήμες, γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος ψύξης...αντιμετώπισα πολλές δισκολίες, γιατι ήθελα να την γεμίσω παντού με ceramique..., τελικά μόνο στον πυρήνα κατάφερα...στις μνήμες θέλει πατέντες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funfix Μάρτιος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 ωραια πραγματα καλοι απογονοι αλλα εγω θελω προξενιο με αυτην την ψυχτρα!!!http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650433καμια πληροφορια για την νυφη εχουμε?γιατι μου εχει παρει τα αυτια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Θα εχει και συνεχεια ο Indi γενικα με την ψυξη της καρτας μολις περασει να του δωσω τη zalman του . Τωρα ποτε θα περασει ενας Θεος το ξερει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.