Pantelwolf1442169095 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 Καλησπέρα παιδιά.Έχω 2 80ρηδες σε συστοιχία 0 στον controller της Abit KV8Pro μου.Για τα ΧΡ οκ, πατάω F6 και εγκαθιστώ τους drivers.1. Στα 98 σε ποιό σημείο πρέπει να εγκατασταθούν (λεπτομέρειες καλοδεχούμενες);Επίσης, Διάβασα στη MS οτι πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα τα 98 και μετά τα ΧΡ για multiboot,οπότε φαντάζομαι οτι ισχύει.2. Πώς θα ρυθμίσω το Fdisk πρίν την εγκατάσταση των 98?Ας πούμε οτι αφήνω 10 gb στα 98 και όλα τα άλλα στα ΧΡΕυχαριστώ εκ των προτέρων
sa1901 Δεκέμβριος 3, 2005 #2 Δεκέμβριος 3, 2005 Καταρχήν, τα windows 98 μπαίνουν σε RAID; Ρωτάω και γω, μην νομίζεις... Δεν ξέρω. :102:
Stelaras Δεκέμβριος 3, 2005 #3 Δεκέμβριος 3, 2005 Κανονικα δουλευουν .Φτιαχνεις το raid , μετα κανεις fdisk και format με format c: /sΣτη συνεχεια προχωρας στο γνωστο setup των win98Eχε υποψιν σου αυτο : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;263044Θα χασεις δηλαδη καποια gigabytes κατα το fdisk . Με το partition magic ,λογικα , στη συνεχεια , θα μπορεσεις να αυξησεις στα 160gb το partition .Οταν τελειωσεις με αυτο , σεταρεις και τα winxp.
Pantelwolf1442169095 Δεκέμβριος 3, 2005 Author #4 Δεκέμβριος 3, 2005 Εχω το Partition Magic 8.05 και δεν υποστηρίζει δίσκους σε RAID..Αν και το γράφει στα manual είχα δοκιμάσει (λέω μπας και) αλλά δεν μπορούσε ούτε καν να μου αλλάξει μέγεθος partition Τη σελίδα την είχα διαβάσει και είχα κατεβάσει το "καινούριο" Fdisk. Θα το δοκιμάσω και έτσι και θα σας πώ. Μάλλον θα βάλω το λειτουργικό στο φλασάκι μου για να μπορώ να επικοινωνώ και μαζί σας. Ευχαριστώ για αρχή και επανέρχομαι.
Stelaras Δεκέμβριος 3, 2005 #5 Δεκέμβριος 3, 2005 Αντι του partition magic , δοκιμασε και με αλλα προγραμματα , πχ. acronis partition manager .
Orthodox Δεκέμβριος 3, 2005 #6 Δεκέμβριος 3, 2005 Μπορείς να εγκαταστήσεις το fdisk στο σύστημα σου και μετά να κάνεις δισκέτα εκκίνησης ή και manually μπορείς να κάνεις extract το αρχείο εγκατάστασης να μετονομάσεις το fdisk.98g σε fdisk.exe και να το βάλεις με τις απαραίτητες βιβλιοθήκες (*.dll) στε μια δισκέτα που ήδη έχεις φτιάξει.
Pantelwolf1442169095 Ιανουάριος 7, 2006 Author #7 Ιανουάριος 7, 2006 Εχω το Partition Magic 8.05 και δεν υποστηρίζει δίσκους σε RAID... Αυτό που έγραψα είναι λάθος τελικά. :026: Δουλεύει μια χαρά.. Λάθος μου. Ερωτευμένος... :050: Παρασύρθηκα γιατί την πρώτη φορά δεν είχε καταφέρει ούτε καν να φτιάξει παρτισιον, τρέχα γύρευε γιατί. Αυτό που διάβαζα είναι οτι δε δουλεύει με κάποιες ρυθμίσεις των ΝΤ Εγώ είχα κάνει λάθος την εγκατάσταση την προηγούμενη φορά. Τώρα όμως ακούστε κι αυτό. Όλα καλά όλα ανθηρά στην εγκατάσταση των 98 Με το που μπαίνει όμως στο τελικό στάδιο (Πρίν δείξει για πρώτη φορά το desktop) Μου ζήταγε το cd για να περάσει μέσα τα τελευταία΄αρχεία πριν βάλω τους οδηγούς. έλα όμως που το cd ήταν μέσα... Βρε καλό μου βρε χρυσό μου τίποτα αυτό. Με τα χίλια ζόρια (cancel,cancel,cancel) ξεκινάει και μπαίνω στον πίνακα ελέγχου και ψάχνω. Τελικά έδινε ίδια IRQ στο IDE BUS και στην κάρτα γραφικών και απομόνωνε το IDE. Με τα πολλά βρήκα άκρη όμως τώρα έχει πρόβλημα γιατί δεν είχε περάσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία κατά την εγκατάσταση. Επανέλαβα την εγκατάσταση και έγινε το ίδιο. Πρέπει να αντιγράψω όλο το cd στο δίσκο σε ένα φάκελο πρίν την εγκατάσταση. Ξέρει κανείς κανα προγραμματάκι dos που να αντιγράφει και τους υποφακέλους με μια εντολή? Κάτι σαν " αντίγραψε*.* -με_υποφακέλους "
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.