Jump to content

Amd sempron 64 2800+ & Asus k8n-e deluxe πρόβλημα

aGka8lz1442169129

Recommended Posts

Γεια χαρα πηρα χθες μια Asus κ8ν-ε ντελουξ μετ/σμενη και τσιμπησα και εναν σεμπρονα , τα βάζω ολα οκ και ξαφνικά διαπιστόνω οτι το cpu η μητρικη το έβλεπε σαν amd engineering sample xx λεω ας κάνω update to βιος και ολα καλα ειδαι το cpu σαν sempron , ε μετα το φρέσκο ινσταλαρισμα τον windows ειπα να δώ πως παει και απο κλοκάρισμα μπένω στο βιος και δεν μου εχει επιλογή για το ρεύμα στο CPU (ναι ξέρω που θα ταν η επιλογή αλλα σε εμενα δεν εχει)μετα ανοίγω το cpuz και ουτε εκει μου εδειχνε ποσο ρευμα καταναλώνει το cpu , τι σημβαίνει ρε παιδιά?'Εχω το τελευταίο βετα βιος που έχει κυκλοφορήσει η :071: Ασους

post-3228-1442174272,5803_thumb.jpg

Βασικά δεν νομίζω ούτε με κάποιο παλιό BIOS να είχες επιλογές για ρεύμα.

Απλά με Sempron η μητρική σου ΔΕΝ σου δίνει επιλογές για αλλαγή στο ρεύμα ή στο πολλαπλασιαστή. και αυτό ισχύει ακόμα και για το clockgen μέσα από τα Windows.

Αν βάλεις στην μητρική σου κανονικό Α64 τότε θα δεις όλες τις επιλογές.

Παρόλα αυτά τζάμπα αγχώνεσαι. όπως έχω ήδη πει και σίγουρα έχεις διαβάσει στο άλλο thread, στις εν λόγο μητρικές της ASUS δεν θα δεις πάνω από 250-260 HTT σταθερά. Και επίσης μέχρι τα 2GHz τουλάχιστον ο Sempron σου δεν έχει ανάγκη επιπλέον ρεύμα.

Οπότε η επιπλέον επιλογή για ρεύμα σου είναι άχρηστη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.