CmoS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 Επιδη δεν ειδα πουθενα αλλου καποια σχολια γι αυτη την καρτα ειπα να ανοιξω ενα θεμα πανω σε αυτη τη καρτα.Εδω κ μια βδομαδα ειμαι κατοχος μιας X Fi.Πριν απο αυτην ειχα μια Audigy 2 απλη.Δε περιμενα να εχει τοσο φτωχο software.Που πηγαν ολες εκεινες οι ριθμισεις για το EAX ?Ολα εκεινα τα effects ?Tωρα τι ?εγιναν μονο 8 ?κ αυτα ολα τα ιδια χαλια ειναι...Το equalizer επισης δε μου αρεσε καθολου...Οι ριθμισεις στο THX τι ειναι αυτες παλι ?ΧΑΛΙΑ μπασο...ξερο κ αποτομο κ οχι το ωραιο το μακρυ της audigy..Υπαρχει κατι που δε ξερω ?Απελπιστικα...
Hemispasm1442169066 Δεκέμβριος 2, 2005 #2 Δεκέμβριος 2, 2005 Υπαρχει κατι που δε ξερω ? Yep το review στο pctechnology .. Creative Sound Blaster X-Fi Review
CmoS Δεκέμβριος 2, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2005 Ναι, τι ?Την καρτα την εχω τι να το κανω το review...?
Hemispasm1442169066 Δεκέμβριος 2, 2005 #4 Δεκέμβριος 2, 2005 Ναι, τι ?Την καρτα την εχω τι να το κανω το review...? Επιδη δεν ειδα πουθενα αλλου καποια σχολια γι αυτη την καρτα ειπα να ανοιξω ενα θεμα πανω σε αυτη τη καρτα.Απλα σου επεσημανα οτι και review υπαρχει για να διαβασεις μια 2η γνωμη - στην προκειμενη περιπτωση του reviewer - και να δεις ισως καποιες αλλες ρυθμισεις που να σε βοηθησουν, ενω ταυτοχρονα με το τροπο αυτο σου επεσημαινω οτι κανεις λαθος αφου υπαρχουν σχολια 3 σελιδων για αυτη τη καρτα στο αντιστοιχο newspostΙσως την επομενη φορα που εχεις αναλογα προβληματα βοηθουσε να ψαξεις λιγο καλυτερα, να κατανοεις τον τροπο με τον οποιο σου προσφερεται βοηθεια, και να εχεις λιγο πιο φιλικο attitude
CmoS Δεκέμβριος 2, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 2, 2005 Καταρχην νομιζω εχω κατανοησει τον τροπο που προσφερεται βοηθεια κ φενεται στα ποστ μου. Ποσταρω παντα φιλικα κ ποτε με κακια ή δε ξερω τι αλλο. Sorry αν απαντησα καπως Ναι ειδα στα σχολια δεν εχει κατι σχετικο με αυτα που αναφερω εγω ειναι πολυ γενικα πραγματα ολα εκει εξαλλου περισσοτερο σχολια για το review φερνει τεσπα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.