Jump to content

HEROICHI ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ SILENT/POP 525W RETAIL DFA

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα αν κάποιος έχει, ή έχει δουλέψει αυτό το τροφοδοτικό να μου πεί εντυπώσεις.

Με ενδιαφέρει κυρίως ο θόρυβος.

Απλά για κάποιους λόγους μου είναι ιδιαίτερα εύκολο να πάρω από oktabit και για αυτό και δεν κοιτάω κάποιες από τις λύσεις που προτείνετε

http://partners.oktabit.gr/productViewer?action=product_detail&productId=4499

To χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες.

Κορυφαίο πραγματικά. Τώρα σηκώνει τον Χ2 3800+ στα 2.4GHzX2, 4x512MB DDR400, 5 σκληρούς, μια 6800 16x1,6vp @400/850, 4 pci κάρτες, 4xUSB devices, 2xΟptical drives και αυτά φυσικά σε 24/7 βάση.

Η +12V είναι στα 24Α και όχι στα 22Α που λέει το site.

Άψογη κατασκευή και πολύ καλό φινίρισμα, sleeved καλώδια (silver mesh) και πλασικά molex από χοντρό πραστικό αλλά καμπύλες άκρες για έυκολη εφαρμογή.

Και φυσικά αθόρυβο.

Αν έψαχνα για τροφοδοτικό, θα το ξανάπαιρνα.

• 2 weeks later...

Aυτο εχω και γω αλλα οχι με ολο το stuff του Jimmy...Ενας Βιεννεζος 3500+ στα 242Χ11,ενας ραπτορας,ενας 200sata,1χ120 ide,2χ roms,4x512 και μια λαιμαργη 6800GT 1150/420.Α!και ενα ρουτερακι και 2 USB devices.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος και οντως το φινιρισμα και τα καλωδια ειναι πολυ ευχαριστα.Να ταν και αποσπωμενα...

Σχετικά με αυτό το τροφοδοτικό πόσα molex 4pin έχει ? Η τροφοδοσία της M/B είναι 24 η 20 pin? Πόσα SATA έχει ? και τέλος αν έχει AUX power ..

Στην λίστα με τα links ΔΕΝ υπήρχε το official site της HEROΙCHI!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.