loner Δεκέμβριος 5, 2005 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 @loner: Mπορεις να μου εξηγησεις τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ειμαι 15? :001: Απλη περιεργεια ειναι αυτο, δεν εχω τπτ μαζι σου. 15 ειμαι (σε λιγες μερες 16), μπορουν να το επιβεβαιωσουν οσοι με εχουν δει απο κοντα, και η φωτογραφια στο αναλογο thread. Φιλε loner δεν με πειραζει το γεγονος οτι ειμαι μικρος, με πειραζει που παντα θα υπαρχουν στενομυαλοι που θα το χρησιμοποιουν σαν επιχειρημα για να με μειωσουν. Αντε παρτε και ενα clopyright:Γιατι να εχεις κατι μαζι μου; Σου τρακαρα κανα αυτοκινητο η σε εβρισα;;; :003: :003: :003: Μικρος εισαι για εμενα και για τον mondeloxmm. Οπως και εγω ειμαι μικρος για τον mad doctor την Στελλα, και αλλους... Μικρος δεν σημαινει μικρος σε νοημοσυνη. Αλιμονο.... Ειδαμε και τον αλλον την αλλη φορα που εγραφε τις μαμακιες του για το lineage ποσο ηταν.... Ειδαμε και αλλους -ονοματα δεν λεμε υπολειψεις δεν θιγουμε- που ηταν ανω των -αντα, σε τι τονο μιλανε.... Αντε τωρα μην αρχισω.Παντως να ξερεις οτι πολλοι εχουν βαλει ψευτικη ηλικια. Απλα δες ποσοι γιορταζουν 1 Ιανουριου. :003: :003: :003: Βεβαια το να σε λεει ο αλλος πιτσιρικο, και να σου μιλαει σε καπως παραξενο υφος σιγουρα δεν τον τιμαει και ιδιαιτερα, αλλα ειναι προβλημα του.... Τα εχω ξαναπει ΠΟΛΛΑΚΙΣ. Ειμαστε μια ομαδα ανθρωπων που ανταλλασουμε αποψεις χωρις να ξερουμε ο ενας τον αλλον. Ετσι καλυπτομενοι πισω απο το ψευδονυμο λεμε οτι θελουμε. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα τα πηγαινουμε και καλα μεταξυ μας. Οποτε καθε υφακι που πουλαει ο καθενας εδω μεσα και καθε μπηχτη που νομιζεις οτι σε προσβαλει γραφτο στ' @@ σου. Simple! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Δεκέμβριος 5, 2005 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 off topic: εμενα παιδια με 18γιγαντια γιγα μνημη και 4τερα δισκο παει σφαιρα. φυσικα η tnt2 την κανει ολη την δουλεια ε.. και να φανταστειτε δεν ειναι ουτε καν ultra. αλλα η καρτουλαρα με τα 32 και μερικα ψοφια mb μνημης βγαζει 120φραπες και δεν μασαει τπτ.δεν την πουλαω εχω δεθει μαζι τηςΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, αληθεια λες τωρα; Η μηπως μας δουλευεις; Μαλλον το δευτερο ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Δεκέμβριος 5, 2005 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 spresv μη μασας αγορι μου αρκει να εχεις αρκετο χωρο στα @@ σου για να γραψεις αλλο ενα ονομα Και η ιστορία με τα 25fps δεν εχει καμια πρακτικη εφαρμογή στα παιχνίδια!Δε βλεπεις DVD παιχνίδι παιζεις και μαλιστα first person shooter με απαιτήσεις!!!Οτιδήποτε κατω απο 35-40 ειναι απαραδεκτο! Το FEAR δεν καταφερα να το παιξω 1280χ1024 το κατεβασα 1024χ768 για να το ευχαριστηθω!Και οσο ανεβαζεις την αναλυση τρωει πολλα κιλα μνημης... Αποψη μου ειναι ότι με μια καλη καρτα[7ΧΧΧ ή Χ1800] και 1280χ1024 ΑΑ/ΑF θελει πανω απο 1Gb για να τρεξει καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 5, 2005 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Παντως υπάρχει διαφορά από 35 σε 100 καρε και την αντιλαμβάνεται ο καθένας. Ειδικά στα φπς. Είσαι πχ σε σπηλια στο Far Cry με 70 φπς βγαίνεις έξω και το φραμρεητ πέφτει στο 30. δε καταλαβαίνεις τη διαφορά? Η στο κουεηκ3 σε διαδρόμους που πιάνεις τα 300+++ φπσ δε καταλαβαίνεις τη διαφορά? Η στα ράλια οταν πας με 35καρε εισαι σαν καροτσακι σουπερ μερκετ, σε σχέση με πχ 75++ φπς. Ολα αυτά σε/με φιλικό πνευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Δεκέμβριος 5, 2005 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Μικρος εισαι για εμενα και για τον mondeloxmm. Οπως και εγω ειμαι μικρος για τον mad doctor την Στελλα,πωωω τι ειπες τωρα σε εσφαξε η Στελλα!λοοοοοολ!καταρχην artifact σημαινει μη σωστη αποικονηση αρα ολοι σωστα τα λετε σαυτο το μερος!!το ματι αντιλαμβανεται 25-30fps!αν η καρτα και στην ποιο δυσκολη σκηνη δεν πεσει κατω απο 35 και 505 να βγαλει δεν θα τα δεις!κεμενα μαρεσει να το βαζω τερμα το παιχνιδι γιατι εχω αυτο το κολιμα αλλος ειναι οκ και με λιγοτερα!και τελος ο spresv(σταυρος) ειναι οντως 15 αλλα η ηλικια δεν πεζει ρολο στη γνωση που μπορει να εχει ο αλλος[off] ηρθε η Pizza[off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Δεκέμβριος 5, 2005 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Δεν μπορω να καταλαβω που σου την μπηκα, και κυριως δεν μπορω καταλαβω που εχω λαθος. Αν εχεις την καλοσυνη για δειξε μου plz.Επισης αδυνατω να καταλαβω γιατι να σε σεβαστω απλα και μονο επειδη εισαι μεγαλυτερος, και ειδικα οταν μιλας προκλητικα και προσβλητικα χωρις να σου εχει δωσει κανεις τετοιο δικαιωμα.Δηλαδη εσυ δειχνεις τυφλη υπακοη στους μεγαλυτερους, και ζητας συγγνωμη ακομα και εκει που εισαι σωστος? Αν ναι, congrats. @loner: Mπορεις να μου εξηγησεις τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ειμαι 15? :001: Απλη περιεργεια ειναι αυτο, δεν εχω τπτ μαζι σου. 15 ειμαι (σε λιγες μερες 16), μπορουν να το επιβεβαιωσουν οσοι με εχουν δει απο κοντα, και η φωτογραφια στο αναλογο thread. Φιλε loner δεν με πειραζει το γεγονος οτι ειμαι μικρος, με πειραζει που παντα θα υπαρχουν στενομυαλοι που θα το χρησιμοποιουν σαν επιχειρημα για να με μειωσουν. Αντε παρτε και ενα clopyright:Koιτα λοιπον τι θα κάνουμε.Εχω μάθει το ρητο που λέει "Ανωτερος δεν είναι αυτος που θα συνεχισει την κοντρα αλλα αυτος που θα την σταματησει."Για αυτο λοιπον σου ζηταω συγνωμη μικρε| και το μικρε πλεον με φιλικο τρόπο :->Επειδη δεν με ξέρεις είμαι άνθρωπος που μπορω να πλακωθω με τον άλλον που λενε αλλα μετα να μου δείξει ένα διαφορετικο προσωπο και να είμαστε ενταξει.Δεν αλλαζω στην αποψη μου οτι μου την μπηκες αλλα ζητω μια συμφιλιωση.Καλο βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Δεκέμβριος 5, 2005 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 πωωω τι ειπες τωρα σε εσφαξε η Στελλα!λοοοοοολ!καταρχην artifact σημαινει μη σωστη αποικονηση αρα ολοι σωστα τα λετε σαυτο το μερος!!το ματι αντιλαμβανεται 25-30fps!αν η καρτα και στην ποιο δυσκολη σκηνη δεν πεσει κατω απο 35 και 505 να βγαλει δεν θα τα δεις!κεμενα μαρεσει να το βαζω τερμα το παιχνιδι γιατι εχω αυτο το κολιμα αλλος ειναι οκ και με λιγοτερα!και τελος ο spresv(σταυρος) ειναι οντως 15 αλλα η ηλικια δεν πεζει ρολο στη γνωση που μπορει να εχει ο αλλος [off] ηρθε η Pizza[off] ψιλοδιαφωνώ, από τα 50-60 και πάνω δε τη πιάνουμε τη διαφορά, αλλιώς δε θα γινόταν και ο διαχωρισμός στα περιοδικά του χώρου που λένε'' σταθερά στα 30 fps '' για τις παλιες κονσόλες και ''σταθερά στα 60'' για τις νέες,,,,άποψη μου βέβαια!!{είμαι και 16 μη μου τη πεσετε όλοι :064: :112: !!!} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 5, 2005 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Χμμμ μα στο Q3 οταν μπαίνω σε διάδρομο και πιάνει τα 300, evrything is moving so fast...Αυτό εννοώ όταν λέω οτι η διαφορά είναι αντιληπτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 5, 2005 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 και μετα απο posts επι posts, ερχετε και ο ασχετος...''παιδια τι ειναι τα fps??? :104: humor κανω humor :036: Ελατε ρε σεις χαλαρωστε λιγο χριστουγεννα ερχοντε :111: (ααα και ειμαι και 20 χρονων...και εχω και μαυρη ζωνη στο καρατε για οποιον μου την πει :070: :036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 5, 2005 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 εχω και μαυρη ζωνηΩχ πλακωσαν οι νιντζεσ! (εισαι δυο χρονια μεγαλυτερος, ομως i m small but flexible) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 5, 2005 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 διαλεξε μερος, ωρα, νοσοκομειο και γραφειο τελετων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 5, 2005 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 You asked 4 it...Οι μελλοθάνατοι διαλέγουν πρώτοι.(γραφειο τελετών? Εχω ενα γνωστο που κανει καλες τιμες σε ερασιτεχνες οπως εσυ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 5, 2005 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 χαχαχαχαχα ωραιοοοοοοος. Σταματαω εδω μην μας κραξουν και οι υπολοιποι που βγαινουμε off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 5, 2005 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Σωστά. Τώρα θα εμφανιστει ενας καλος κυριος και θα πει"ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΡΕ!!!" so let's just rollout... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Δεκέμβριος 7, 2005 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 MondeloxMM μπορει να μην καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ 35-70 fps(αν και σε μενα βγαζει ματι)αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν στησεις 2 PC με το μονο διαφορετικο μια καρτα που βγαζει 35fps και μια που βγαζει 70fps σιγουρα θα δεις οτι κατι δεν παει καλα....Με λιγα λογια τα περισσοτερα fps σημαινουν καλυτετη ροη στην ποιοτητα απεικονισης του βιντεο αρα και περισσοτερη φυσικοτητα-ρεαλισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Δεκέμβριος 7, 2005 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Παιδιά μη μπερδεύετε την αδυναμία του ανθρώπου να δει πάνω από 25 εικόνες ανά δευτερόλεπτο με τα fps των παιχνιδιών. Ο λόγος για τον οποίο βγάζει μάτι η διαφορά των 50 από τα 100 fps είναι άλλος και δεν εννοώ το πόσο σταθερά είναι τα fps, πράγμα το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό βέβαια. Πάρτε ένα ψιλοπαλιό παιχνίδι (κάτι σε d3d7 ή 8 ή 8.1) και βάλτε το να το παίξετε (με fraps να γράφει) σε διάφορες ρυθμίσεις στις οποίες να αποδίδει από 30 μέχρι όσο αντέχει ο υπολογιστής σας. Αν διαπιστώσετε ότι από τα 40 στα 80 και στα 120 έχετε την ίδια παικτική εμπειρία (ομαλότητα χειρισμού/απόκρισης + ομαλότητα κίνησης) τότε μπορείτε να πείτε ότι από 25 και πάνω είναι το ίδιο λόγω της αδυναμίας του ανθρώπου. Εγώ όμως διαπίστωσα ότι οι διαφορές φαίνονται και παραφαίνονται με τη μόνη διαφορά ότι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πράγματι μέχρι 25 καταλαβαίνουμε. Απλά οι διαφορές δεν έχουν να κάνουν με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 7, 2005 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Δεν ξέρω τί λένε οι θεωρίες περί 25fps. Εγώ ξέρω ότι στο Doom3 π.χ. που είναι κολλημένο στα 60fps η κίνηση μου φαίνεται σπαστική, δεν το συζητάμε για πιο κάτω. Τα 100fps είναι το όριο για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 7, 2005 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 60fps και φαινετε σπαστικη η εικονα??? Μηπως σπασμους κανουν τα ματια σου (πλακα κανω).Εγω δεν εχω παρατητησει τετοιο πραγμα. Τελος παντων. Εμενα το ιδανικο οριο για να ευχαριστηθεις καποιο game ειναι να μην πεφτει κατω απο τα 45fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Δεκέμβριος 7, 2005 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Δεν ξέρω τί λένε οι θεωρίες περί 25fps. Εγώ ξέρω ότι στο Doom3 π.χ. που είναι κολλημένο στα 60fps η κίνηση μου φαίνεται σπαστική, δεν το συζητάμε για πιο κάτω. Τα 100fps είναι το όριο για μένα. στα 60 fps πρέπει να είναι η εικόνα κρύσταλλο στη κίνηση! μάλλον έχεις stuttering{δεν είμαι σίγουρος αν αυτό που θέλω να πω εκφράζεται έτσι} Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Δεκέμβριος 7, 2005 Author #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 7800 gtx και ultra super dxt και χαζομάρες . στα 120 ευρώ που έδωσα έχω πολύ καλλιτέχ απόδοση σε σχέση πάντα με τα χρήματα που έδωσα από μια 7800. στα 1280x768 με 8xanisoptropic και πολλά καλούδια στο medium febetai εκπληκτικό το παιχνίδι.και έχω σταθερά γύρο στα 45fps. όλα τα αλλα dene χουν να μου πουν τίποτα και να φανταστείς ότι ο driver dene είναι συμβατός με το παιχνίδι ... 5.11 λέω.ακόμα ψάχνονται στην ati για τα bugs με το fear.an η 7800 είναι κάρτα η οποια αξίζει τα λεφτά της τότε στα 1200x1600 με full details ΑΑ "ανσοτροπικ" την θέλω γύρο στα 45 με 55 fps τα πιάνει ????? μια κάρτα τέτοιου κόστους πρέπει να τα πιάνει άνετα.αλήθεια τα πιάνει ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.