Jump to content

Τι λένε? Δηλ. τέλος τα κινητά?????

morius

Recommended Posts

εγώ πάντως καταλαβαίνω την ακτινοβολία και με ενοχλεί πολύ.... προσπαθώ να μιλάω λίγο και για λίγη ώρα αλλά δεν είναι εύκολο... όλο χτυπάει το ρημάδι...

μέρες που μιλάω πολύ έχω πονοκεφάλους...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 17:48]

εγώ πάντως καταλαβαίνω την ακτινοβολία και με ενοχλεί πολύ.... προσπαθώ να μιλάω λίγο και για λίγη ώρα αλλά δεν είναι εύκολο... όλο χτυπάει το ρημάδι...

μέρες που μιλάω πολύ έχω πονοκεφάλους...

Voudas μήπως είσαι εξελιγμένο ον:p :p :p ?????

Τι λέτε ρε παιδιά ? Έχετε δοκιμάσει να κάνετε σχέση , χωρίς να μιλάτε στο κινητό ?

Πού να πάρω από το σπίτι (θα σοκαριστεί η μάνα μου άν με ακούσει) ?

Μήπως από το περίπτερο ?

Μην το γελάς καλό ακούγετε,για τον περιπτεράσου:p :p :p :p ¨

Ε καλά δεν μιλάμε για 1 ώρα την ημέρα μιλάμε για άτομα σαν εμένα που το κινητό έχει να απενεργοποιηθεί εδώ και 2 μήνες!!!!!

Δεν κλείνει ποτέ ποτέ στην κυριολεξία,ακόμα και τα βράδια:p :p (μην με κράξετε):cry:

Είμαι σοβαρά ε?????:cry:

Αρχική απάντηση από morius

Ε καλά δεν μιλάμε για 1 ώρα την ημέρα μιλάμε για άτομα σαν εμένα που το κινητό έχει να απενεργοποιηθεί εδώ και 2 μήνες!!!!!

Δεν κλείνει ποτέ ποτέ στην κυριολεξία,ακόμα και τα βράδια:p :p (μην με κράξετε):cry:

Κ εγω το P910i δεν το εχω κλεισει ποτε....μονο αν ειμαι εξω κ μεινω απο μπαταρια...

Αρχική απάντηση από morius

Ούτε εγώ το έχω κλείσει εδώ και δυο χρόνια (αν εξαιρέσουμε τα μικροπροβλήματα). :p

Το κινητό είναι σαν το PC. Το αφήνεις πάντα ανοικτό γιατί βαριέσαι να το ανοίγεις.

Αρχική απάντηση από hurin

Τι λέτε ρε παιδιά ? Έχετε δοκιμάσει να κάνετε σχέση , χωρίς να μιλάτε στο κινητό ?

Πού να πάρω από το σπίτι (θα σοκαριστεί η μάνα μου άν με ακούσει) ?

Μήπως από το περίπτερο ?

Πετάς το κινητό σου, πετάς και της κοπέλας σου το κινητό και πάτε μια βόλτα έξω να τα πείτε face2face. :p

Και τζάμπα και λειτουργούν όλες οι αισθήσεις. :p

Μια ερώτηση: Η ακτινοβολία εκμπέμπεται μόνο όταν μιλάς ή όλη την ώρα; Φαντάζομαι πως είναι το δεύτερο αλλά για να έχουμε μια δεύτερη γνώμη ρωτάω...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:20]

...Η ακτινοβολία εκμπέμπεται μόνο όταν μιλάς ή όλη την ώρα; Φαντάζομαι πως είναι το δεύτερο αλλά για να έχουμε μια δεύτερη γνώμη ρωτάω...

Απ'ότι ξέρω όχι εκπέμπετε συνέχεια όσο το κινητό είναι ανοιχτό:D

οταν ειχα παρει το Z600 καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ειναι το κινητο με τον χαμηλοτερο δεικτη sar αλλα οχι κι ετσι...

συμφωνα με την λιστα παραπανω εχει μολις 0,16!!!

μαλλον ετσι εξηγειται το αθλιο σημα που εχει....

αρα προκειμενου να ειναι τα κινητα λιγοτερο επιβλαβη θα πρεπει να εγκαθιστουν κεραιες αναμεταδοτες σε καθε ταρατσα...

οποτε την (ξανα)βαψαμε...

αιντεεεεε:confused:

Ευτυχώς που ο Labis προνόησε και δεν έβαλε emotion με γιαούρτι,γιατί θέλω να ροτίσω πόση ακτινοβολία εκπέμπει το Sharp GX30i που θα πάρω(τώρα θα λέτε από μέσα σας αυτός έφτιαξε το thread για να μας αποτρέψει και τώρα μας λέει ότι πάει να πάρει καινούριο):p :p

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 22:17]

Απ'ότι ξέρω όχι εκπέμπετε συνέχεια όσο το κινητό είναι ανοιχτό:D

Αν ειναι κλειστο εκπεμπει;;;

Λενε οτι αν βγαλεις την μπαταρια δεν εκπεμπει τιποτε.....:tomato::p

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 22:42]

Αν ειναι κλειστο εκπεμπει;;;

Λενε οτι αν βγαλεις την μπαταρια δεν εκπεμπει τιποτε.....:tomato::p

Όχι ααπλά όταν είναι κλειστό δεν εκπέμπει τπτ,μόνο όταν δουλέυει.είναι σαν το PC,σαν να λες ότι γραφει DVD όταν είναι κλειστος,και όταν ειναι εκτός μπρίζας δεν γραφει σίγουρα DVD

Πάντα φιλικά φίλε Γιώργο:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.