Necro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 απορώντας ο καημένος, μετά απο 2 φορμάτ , γιατί το pc ενώ ήταν μια χαρά , έκανε αυτά τα ανεξήγητα ''πεσίματα'' απο τα 60+ fps στα 20- στο cs source, ήμουν πια ψιλοαπελπισμένος .......μέχρι που πήρα πρέφα τη λέξη steam, cs source-100% cpu usage σε ενα forum.....και μετά απο ψάξιμο φαίνεται πως όντως υπαίτιος είναι το steam.....από ό,τι φαίνεται , όταν αυτό κάνει αυτόματο update{αυτά τα πολύ μικρά}, μετά απο τα ''patches''{ ο Θεός να τα κάνει!!!} του Αυγούστου, ο cpu, από P4 μέχρι Opteron, δεν έχει σημασία, θα έχει 100% cpu usage που οφείλεται στα πειραγμένα updates.....έτσι άλλωστε εξηγήται το ότι , τα κολλήματα αυτά στο game, ξεκινούν τελείως στο άκυρο, και σταματούν ακόμα πιο άκυρα.....μπορεί σε λίγα δεύτερα, μπορεί και σε λεπτά ανάλογα.....με τη σύνδεση όπως καταλαβαίνετε! Αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει σε όλα τα μηχανήματα, ωστόσο , από όσο είδα είναι συχνό φαινόμενο...μια πρώτη μου προσπάθεια να το εξαλείψω είναι απενεργοποιόντας το automatic updating στην αντίστοιχη καρτέλα{θέλει πολύ λίγο ψάξιμο}, χωρίς να έχω προλάβει να το δοκιμάσω ωστόσο....μόλις έκανα account στα forums της valve, και θα επιστρέψω δριμύτερος........ελπίζω να βοήθησα κάποιον, πριν φτάσει στο φορματ, χωρίς πολλές φορές αποτέλεσμα!!!! :091: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιανουάριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Τελικά το πρόβλημα το έλυσες? Εγώ δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Τελικά το πρόβλημα το έλυσες? Εγώ δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. δεν το έλυσα το έστειλα στο e-shop να το δούνε γιατί απο κει πήρα μια νέα asus a8n-sli.....και το πρόβλημα συνεχίστηκε...δε ξέρω τι να κάνω ΠΡΕΠΕΙ να είναι hardware πρόβλημα, .....εσύ τι έχεις ακριβώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιανουάριος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Το πρόβλημα με το 100% cpu usage. Και μέσα στο παιχνίδι κάνει συχένεια σταματήματα. Το πρόβλημα το παρατήρησα με την x850pro και την x800xl 512. Πριν πάρω την x850pro και είχα μια απλή x800 και δεν μου κολλούσε. Πιστεύω πως φταίει κάποιο update και θα δοκιμάσω να βάλω αυτό mat_forcemanagedtextureintohardware 0 στο console για να μην χρησιμοποιεί κάποια updates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 25, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 βασικά για το cs:source όταν αρχίζεις παιχνίδι με bots, αφού τελειώσεις ανεβάζει 100% και πρέπει να κλείσεις το steam...γνωστό bug... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tary2005 Ιανουάριος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Ναι ρε c's ολα καλα για το cs αλλα μετα απο format συμφωνα με την κοινη λογική τα πάντα καθαρίζουν. Εδω γιατι και σε AMD 64bit -3200Mhz με X700pro 256Mb μου κάνει νερά. Έχω τρελαθεί. Καθαρότατο PC Και το Cpu usage στο 90-100% ? καμια λύση έχει δοθεί......????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιανουάριος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Μ*****ες της VALVE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.