Jump to content

Sossss!!!! Backup αρχείων!!!

thrinodos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα...Το πρόβλημα έχει ως εξής...Θέλω να κάνω backup από ένα δίσκο με λογαριασμούς χρηστών και passwords...Αποτέλεσμα όταν πάω να backup είτε με απευθείας copy είτε με file manager μου βγάζει σφάλμα και άρνηση εισόδου...Καμιά ιδέα;;; Thanks...

Γία γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος...

Τί λειτουργικό, ποιό backup πρόγραμμα....

Αααα.... καλωσήρθες στο site μας...

Νά'σαι καλά!!! Windows XP Pro έχω εγώ, Windows XP Home ο άλλος δίσκος...Κάποια τραγούδια ήθελα να κάνω backup, άλλα οι δύο χρήστες δεν μου βγάζουν πρόσβαση...Δοκίμασα το Servant Salamander και Windows Commanderαλλά τίποτα....

Έχεις δικαιωμα πρόσβασης στους υπολογιστές αυτούς και σε όλους τους φακέλους τους?Εάν είναι αποθηκευμένα μέσα στον φάκελο documents and settings και δεν είναι κοινόχρηστος, δεν θα μπορέσεις με τίποτα.Δεν ξέρω μέσω linux ή μέσω καθαρού dos εάν θα μπορέσεις να συνδεθείς και να κάνεις το backup.

Καταρχάς πες μας αν είσαι σε Domain ή σε workgroup και με ποιο προγραμμα το κάνεις.Αν χρησιμοποιείς Domain πρέπει o χρήστης που χρησιμοποιεί το προγραμμα για να ανοίξει τους φακέλους να έχει πλήρη δικαιώματα . Συνήθως στο backupexec λόγου χάρη φτιάχνεις έναν χρήστη που έχει acces right σε όλους τους φακέλους ή απο τις ρυθμίσεις ορίζεις ότι θα κάνει login με τον χρήστη administrator.

Kάτι παρόμοιο παίζει με το workgroup....

Παιδια μάλλον εννοεί ότι ξεκινάει αλλά του κόβει το copy διότι βρίσκει τα αρχεία που δεν επιτρέπουν τα WinXP να αντιγραφουν όπως το NTUSER.DAT και κάποια άλλα μεσα στα sub folders.

Όχι δεν είναι αυτό , απλά δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης σε αρχεία τα οποία ανοίκουν σε άλλα προφίλ χρηστών πχ My documents , Desktop κλπ κλπ....

Πρέπει να δώσεις παραπάνω πληροφορίες...

Πρόκειται για τον ίδιο υπολογιsτή?

Χρησιμοποιεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Είσαι σε Domain?

Πάντως αν πρόκειται για τον ίδιο υπολογιστή , απλά δώσε δικαιώματα τοπικου administrator στον χρήστη που εκτελεί το back-up. Αν πρόκειται για το δικτυο με κάποιο πρόγραμμα τοτε είτε δίνεις πρόσβαση στον χρήστη να έχει full access είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος πρέπει να έχει επιλογή με ποιον χρήστη θα κάνει back up οπότε επιλέγεις κάποιον λογαριασμό που έχει δικαιώματα administrator.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.