thrinodos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 Καλησπέρα...Το πρόβλημα έχει ως εξής...Θέλω να κάνω backup από ένα δίσκο με λογαριασμούς χρηστών και passwords...Αποτέλεσμα όταν πάω να backup είτε με απευθείας copy είτε με file manager μου βγάζει σφάλμα και άρνηση εισόδου...Καμιά ιδέα;;; Thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Γία γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος...Τί λειτουργικό, ποιό backup πρόγραμμα.... Αααα.... καλωσήρθες στο site μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrinodos Νοέμβριος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Νά'σαι καλά!!! Windows XP Pro έχω εγώ, Windows XP Home ο άλλος δίσκος...Κάποια τραγούδια ήθελα να κάνω backup, άλλα οι δύο χρήστες δεν μου βγάζουν πρόσβαση...Δοκίμασα το Servant Salamander και Windows Commanderαλλά τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Νοέμβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Έχεις δικαιωμα πρόσβασης στους υπολογιστές αυτούς και σε όλους τους φακέλους τους?Εάν είναι αποθηκευμένα μέσα στον φάκελο documents and settings και δεν είναι κοινόχρηστος, δεν θα μπορέσεις με τίποτα.Δεν ξέρω μέσω linux ή μέσω καθαρού dos εάν θα μπορέσεις να συνδεθείς και να κάνεις το backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Καταρχάς πες μας αν είσαι σε Domain ή σε workgroup και με ποιο προγραμμα το κάνεις.Αν χρησιμοποιείς Domain πρέπει o χρήστης που χρησιμοποιεί το προγραμμα για να ανοίξει τους φακέλους να έχει πλήρη δικαιώματα . Συνήθως στο backupexec λόγου χάρη φτιάχνεις έναν χρήστη που έχει acces right σε όλους τους φακέλους ή απο τις ρυθμίσεις ορίζεις ότι θα κάνει login με τον χρήστη administrator.Kάτι παρόμοιο παίζει με το workgroup.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambrosk Νοέμβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Παιδια μάλλον εννοεί ότι ξεκινάει αλλά του κόβει το copy διότι βρίσκει τα αρχεία που δεν επιτρέπουν τα WinXP να αντιγραφουν όπως το NTUSER.DAT και κάποια άλλα μεσα στα sub folders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Όχι δεν είναι αυτό , απλά δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης σε αρχεία τα οποία ανοίκουν σε άλλα προφίλ χρηστών πχ My documents , Desktop κλπ κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrinodos Νοέμβριος 30, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αυτο ακριβώς Greek...So??? Γίνεσαι πιο συγκεκριμένος για το τι κάνω? Sorry αν γίνομαι σπαστικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Πρέπει να δώσεις παραπάνω πληροφορίες...Πρόκειται για τον ίδιο υπολογιsτή? Χρησιμοποιεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα?Είσαι σε Domain?Πάντως αν πρόκειται για τον ίδιο υπολογιστή , απλά δώσε δικαιώματα τοπικου administrator στον χρήστη που εκτελεί το back-up. Αν πρόκειται για το δικτυο με κάποιο πρόγραμμα τοτε είτε δίνεις πρόσβαση στον χρήστη να έχει full access είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος πρέπει να έχει επιλογή με ποιον χρήστη θα κάνει back up οπότε επιλέγεις κάποιον λογαριασμό που έχει δικαιώματα administrator..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.