Jump to content

CD με password

Locker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειμαι νεος στο αντικειμενο και θελω να θεσω μια ερωτηση.

Αντιγραφοντας καποια δεδομενα σε ενα Cd ή Dvd μπορω να εχω ασφαλεια προσβασης στους δισκους αυτους ;

Δηλ αν καποιος βαλει το Cd μου στο Pc του να μην μπορει να δει τα δεδομενα που υπαρχουν και να του ζητηθει κωδικος προσβασης. Γινεται ;

Γίνεται αν βάλεις password στο ίδιο το αρχείο και όχι στο cd. Δηλαδή να βάλεις τα αρχεία σε ένα zip ή rar αρχείο έστω και ασυμπίεστα οπότε έχεις κάνει την δουλειά που θές.Η άλλη λύση είναι με κάποιο πρόγραμμα Folder Lock που κάνει περίπου το ίδιο πράγμα.

Δηλαδη Greek οταν zip-αρω τα αρχεια εχει επιλογη για password ;

Και αν καταλαβα καλα αυτος που θα ανοιξει το Cd θα δει τα περιεχομενα του (φακελοι) αλλα δεν θα εχει προσβαση σε αυτα γιατι θα ειναι zip-αρισμενα με κωδικο προσβασης.

Σωστός..... Κοίτα στο Help file του Zip για βοηθεία , είναι εύκολο . Αν έχεις πρόβλημα σε βοηθάμε βήμα βήμα....

Να ρωτήσω το SecuREC υπάρχει και παραλαγή σε άλλα Recorders?

και αν καταλαβα καλά, αφείνει μόνο να δούμε και όχι να αντιγράψουμε απο το CD αρχεία?

Με τα zip αρχεια το καταφερα !!

Με τα rar γινεται με τον ιδιο τροπο;

Ναι , αλλά αφου τα κατάφερες με το Winzip γιατί να χρησιμοποιήσεις το winrar? Το ίδιο πράγμα είναι.....

Να ρωτήσω το SecuREC υπάρχει και παραλαγή σε άλλα Recorders?

και αν καταλαβα καλά, αφείνει μόνο να δούμε και όχι να αντιγράψουμε απο το CD αρχεία?

Δεν υπάρχει σε άλλα recorders.

Σε μερικά Plextor ( PlexWriter Premium / PX-716SA / PX-760SA ).

Και να αντιγράψεις και να διαβάσεις...αρκεί να έχεις το πρόγραμμα SecuViewer της Plextor, και να γνωρίζεις τον κωδικό :D

υπάρχει και άλλη μία ενναλακτική, που απλώς την αναφέρω.......

υπάρχει το πρόγραμμα File2File_2_1, κάπως έτσι το οποίο κρυπτογραφεί το άρχειο, δίνοντας του ένα password... ο άλλος πρέπει να έχει το ίδιο πρόγραμμα και να ξέρει τον κωδικό....:p

Είπαμε υπάρχουν και πρόγράμματα γιαυτο το σκοπό όπως το folderlock αλλα θα πρέπει να το πληρώσεις και θα πρέπει αν θυμάμαι καλά να το έχει και ο αντίστοιχος που θέλει να το ανοίξει.....

Είπαμε υπάρχουν και πρόγράμματα γιαυτο το σκοπό όπως το folderlock αλλα θα πρέπει να το πληρώσεις και θα πρέπει αν θυμάμαι καλά να το έχει και ο αντίστοιχος που θέλει να το ανοίξει.....

ναι απλώς το ανέφερα...νομίζω το συγεκριμένο που ανέφερα είναι free, και το είχαμε χρησιμοποιήσει σε ένα μάθημα που είχα κάνει, ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.