chroma Φεβρουάριος 3, 2005 #41 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Μαλιστα , φευγει το καπάκι οπως το βλέπω η κάνω λάθος? Αν εννοείς το plexi, φεύγει.
alex_000 Φεβρουάριος 4, 2005 #42 Φεβρουάριος 4, 2005 Οχι μεγάλε εννοώ το heatspreader του athlona.Αρχική απάντηση από blacK_iCe ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΓΕΙΟ Δεν ξερω την δικιά σου εμπειρία με τον 11 , με εμένα ηταν άψογος.
vdeseris Φεβρουάριος 4, 2005 #43 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 14:59] Οχι μεγάλε εννοώ το heatspreader του athlona. Όχι δεν είναι απαραίτητο...
dohc161416003179 Φεβρουάριος 5, 2005 #44 Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [03-02-2005 21:56] ρε παιδια δεν νομιζω να ειναι η κυρια απασχοληση του 11 τα μπλοκς. Και η υπομονη δε βλαπτει λιγακι. Ναι Γιώργο, συμφωνώ κι εγώ με αυτό που λες, άλλωστε τον έχω γνωρίσει τον Μιχάλη, αλλά από τις 28/1 που τον ψάχνω(μηνύματα και κόντρα μηνύματα) δεν έχει εμφανιστεί πουθενά, ούτε καν απαντάει, είτε σε Pm, είτε σε e-mail.:OT: Αφού σκέφτομαι μήπως έχω κάνει κάτι. /Punishment mode/
eleven Φεβρουάριος 5, 2005 #45 Φεβρουάριος 5, 2005 Ρε παιδια για ονομα του Θεου δεν ειναι το να απανταω στα πμ και και να δινω το τηλεφωνο μου σε οποιον το ζηταει η να φτιαχνω μπλοκ και εβαπορειτορ ολη μερα το μοναδικο μελημα στην ζωη μου Το οτι ορισμενοι δεν εχουν αλλες ασχολιες η υποχρεωσεις δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι .Κανω οτι μπορω καλυτερο , πολλες φορες σε βαρος του ελευθερου χρονου μου η του χρονου που εχω για να περασω με την οικογένεια μου Με τιμαει η προτιμηση και η εμπιστοσυνη σε αυτα που φτιαχνω αλλα ορισμενοι ειναι αδικαιολογητοι blacK_iCe Εχεις δικιο οντως σε ξεχασα Πρεπει να οργανωσω καλυτερα τα Πμ μου Αν ομως ηθελες να φτιαξεις κατι μπορουσες να παρεις και κατι ετοιμο δεν ηταν αναγκη να τα πουλησεις Υγ και μια που λετε για αναπαντητα πμ Τι να πω και γω για καποιον που του εχω στειλει πανω απο 4-5 πμ απο τον Ιουλη για κατι πραγματα που πηρε αλλα κανει οτι δεν καταλαβαινει .................ποπο πηγε 4
dohc161416003179 Φεβρουάριος 5, 2005 #46 Φεβρουάριος 5, 2005 Ε, τώρα νομίζω ότι ξεκαθάρισε το θέμα.....αλλά μία ολιγόλεκτη απάντηση του στυλ " αυτό το καιρό πνίγομαι, ίσως από τον άλλο μήνα" θα ταίριαζε καλύτερα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.