Jump to content

Eleven's block

kender

Recommended Posts

ε ας κάνω κι εγώ ένα :OT: :OT: :OT:

Εγώ σήμερα είδα σε μια βιτρίνα ενα καλώδιο για ηχείο equinox (χοντρο σα σωλήνα μισής ίντσας) 1,5 μετρο και έκανε 1450 Ε .

Ερώτηση 1 ->ποιός θα αγοράσει 1,5 μέτρο καλώδιο , τόσο κοντά θα βάλει τα ηχεία στον ενισχυτή ???

Ερώτηση 2 -> αν πάρεις για 2 ηχεία (ε του φούστη έχουμε ξεπεράσει τη μονοφωνική εποχή) θα πλερώσεις 2900Ε ή θα κάνουν κάποια έκπτωση στην τιμή ???

σορρυ για το :OT:

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Τα καλά καλώδια υλοποιούνται με χρυσό, και όπως και να το κάνης στοιχίζουν.

Τα συστήματα αξιώσεων έχουν έναν μονοφωνικό ενισχυτή πίσω από κάθε ηχείο.

Την μεγάλη απόσταση διανύουν τα καλώδια από τον προενισχυτή που είναι και λεπτότερα.

Αρχική απάντηση από Jonys [21-01-2005 00:47]

μην γελάτε γιατί εγώ είδα σε ένα μαγαζί στο παγκράτι ένα ολοκρηρομένο σύστημα υδρόψυξης που είχε στην βιτρήνα και μπαίνω μέσα και ρωτάω πόσο πάει το block που μάλον χειρότερο από του eleven πρέπει να ήταν αφού ήταν πολύ μικρό και είχε πολύ μικρά λάστηχ ==> μικρότερη ροή και μου απαντάει πως μόνο του το block το τονίζω ΜΟΝΟ ΤΟΥ κάνει 200 ευρώ έλεος!!!! είναι για :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: ο άνθρωπος.

Μήπως μπήκες στην checkm**e?? Αυτοί και αν είναι για :tomato:

Αρχική απάντηση από Proteus

Μήπως μπήκες στην checkm**e?? Αυτοί και αν είναι για :tomato:

Ενταξει ειπαμε...αλλα οχι κ να θυγουμε καταστηματα.....

@Jonys.....μαλλον δεν ακουσε καλα.....ουτε τα evaporator δεν εχουν 200Ε

Φίλε Βασίλη άκουσα πολύ καλά μου είπε 200 ευρώ για το block και μόνο και ήταν ένα τυχαίο μικρό μαγαζάκι του παγκρατίου και την 6600gt την είχε 300 ευρώ agp

Μια που ειμαστε στο θέμα πως θα στερεώσω το crusader athlonXP (το Blok του 11) σε athlon 64 που οπου να ναι θα αποκτήσω?

Μπορω Να χρησιμοποιήσω το έλασμα απο την μαμίσια ψυκτρά?

καπως ετσι

λογο του οτι η φωτο ειναι καπως παλια η μεταλικη βαση εχει αλλαχθει με πλαστικη (thenks Vag+chroma) το πλεξι παραμενει ιδιο

post-62-1416071606,7112_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ενταξει ειπαμε...αλλα οχι κ να θυγουμε καταστηματα.....

@Jonys.....μαλλον δεν ακουσε καλα.....ουτε τα evaporator δεν εχουν 200Ε

Μπα δεν χρειαζονται βοήθεια...θίγονται μονοι τους!!

τι ειναι μπλοκ?

κατι σα ψυκτρα?

ενταξει καταλαβα τι ειναι. διαβασα στο πλαισιο πουλαει με 53 ευρω μια ζαλμαν

Αρχική απάντηση από stamatas

τι ειναι μπλοκ?

κατι σα ψυκτρα?

Μια ψυκτρα που λειτουγει με νερο αντι για αερα

δες τη φοτο (post#28)

Αρχική απάντηση από eleven

καπως ετσι

λογο του οτι η φωτο ειναι καπως παλια η μεταλικη βαση εχει αλλαχθει με πλαστικη (thenks Vag+chroma) το πλεξι παραμενει ιδιο

picture020.jpg

ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΓΕΙΟ

Αρχική απάντηση από blacK_iCe

ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΓΕΙΟ

:...: Eγώ γιατί δεν είχα τετοια προβλήματα??? Μήπως είμαστε υπερβολικοί λίγο?

Αρχική απάντηση από aristos87

:...: Eγώ γιατί δεν είχα τετοια προβλήματα??? Μήπως είμαστε υπερβολικοί λίγο?

Και εγω δεν ειχα καποιο προβλημα...

ρε παιδια δεν νομιζω να ειναι η κυρια απασχοληση του 11 τα μπλοκς. Και η υπομονη δε βλαπτει λιγακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.