Jump to content

ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ειμαι κ πολυ χαζος

d|smal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εκανα τη μεγαλυττερη βλακεια της ζωης μου.. ενω πηγα να ξαναβαλω τα winxp στο αλλο παρτισιον ομως εσβησα καταλαθος το καλο που ειχα μεσα 90 giga πραγματα ειδικα τα τραγουδια 50giga.. ξαναδημιουργιασα το partition αλλα μου λεει οτι πρεπει να το κανω format τι να κανω SOSSSSSS χανομαι θα βαλω τα κλαματα...

χμμμ πες μας πιο αναλυτικα τι εγινε?

Αμα εγκαταστησεις το win στο ιδιο part. αλλα σε διαφορετικο folder δε χανεις τπτ

μα το εσβησα το παρτισιον τερμα παπαλα πατησα delete this partition αλλα ποτε δεν το εκανα φορματ

Βαλε λειτουργικο σε αλλο δισκο κ μετα βαλε κανα προγραμμα οπως το "pci filerecovery" μπας κ μπορεσεις να σωσεις τα τραγουδια κτλ!

file scavenger λεγεται το προγραμμα.. ποπο παραλιγο να παθω εμφραγμα βραδιατικα.. δεν εβλεπα 7θανασιμες πεθερες καλυτερα.. ουφφφφφφφφφφφ... πο πο τι ηταν αυτο ποσα χρονια χαροπαλεβω με pstn λαι εχω κατεβασει τοσα τραγουδια κ ξαφνικα να τα χασω ετσι σε 1δευτερολεπτο.. ευχαριστωωωωωω scavengerrrrrr

τελος καλο - ολα καλα που λενε ...

τοσα χρονια δεν μπορεις να παρεις μερικα σιντια και να τα περασεις μεσα??

και ειδικα τωρα με τα ντιβιντιααα ουυυυυυ!

you know...next time .....

Από τα βασικότερα για οσους έχουν πολύτιμα αρχεία είναι το backup, βέβαια όλοι μας αν δεν την πατήσουμε έστω και 1 φορά μυαλό δε βάζουμε... :D

Έχε υπόψη σου αν σου ξανατύχει τπτ τέτοιο, 1. δεν θα πρέπει να πανικοβάλεσε και να κάνεις λάθος κινήσεις. 2. δεν γράφεις τπτ πάνω στο δίσκο ούτε κάνεις partition κλπ. 3. κατεβάζεις και δοκιμάζεις recovery προγράμματα μέχρι να βρεις κάποιο που θα σου λύσει το πρόβλημα....

...

...

...

Αν τπτ δεν πετύχει παίρνεις ένα σφυρί και... :021:

:D

Και φορματ να έκανες δεν τα έχανες......αρκει να μην έγραφες τίποτα από πάνω.Έχω ανακτήσει Δεδομένα ακόμα και μετά από 4 συνεχόμενα φορμάτ. Απλά πλέον δεν έχεις τις πλήρεις ονομασίες των αρχείων και είναι κόπος να τα φτιάξεις από την αρχή.

Αν εχεις 200γιγαβαιτ αρχεια τι backup να κανεις ρε παιδια.

Εγω προσευχομαι στον θεο παντως. Αν εχετε καμια ιδεα πειτε την, γιατι ψιλοαγχωθηκα με το παλικαρι. Ευτυχως τα βρηκε.....!

Παρε και ενα ακομη δισκο και εχετα και στους 2.Να παιχτει μλκ και στους δυο ταυτοχρονα λιγο κουφο μου φαινεται!!!!Ή κανε 45~46 dvd και τελειωσε το θεμα!

Ενα 2ο σκληρό δίσκο , πάρε και το Ide2USB adaptor (35 ευρα) , κάνε back-up και βάλτον ξανά στο κουτι. Είσαι διασφαλισμένος έτσι.....

ελα μωρε εδω εχουμε χασει δισκο μαζι με οτι ειχε μεσα.(παρκαραν οι κεφαλες και δεν ξεπαρκαραν ποτε) αλλα δεν πειραζει να ειναι καλα το καλωδιακο τα ξανακατεβαζεις σιγα σιγα οσα και οτι τουλαχιστον θυμασε...

Το κακό είναι να χάσεις δικά σου δεδομένα που δεν μπορείς να ανακτήσεις από πουθενά. Π.χ. ψηφιακές φωτογραφίες

Ενα 2ο σκληρό δίσκο , πάρε και το Ide2USB adaptor (35 ευρα) , κάνε back-up και βάλτον ξανά στο κουτι. Είσαι διασφαλισμένος έτσι.....

Λίγο ακριβή αλλά είναι η καλύτερη λύση...

τελικα εχασα καμια 10γιγα mp3 ολα τ αλλα μια χαρα βεβαια στεναχωρηθηκα γιατι 10γιγα ειναι πολλα αλλα τι να κανω εσωσα ολα τα υπολοιπα.. κ τωρα ολα μια χαρα..

• 2 weeks later...

Φιλε mooger για 10gb δεν χαλασε ο κοσμος!!

οταν κατεβεις αθηνα να σου δωσω 200gb!!!!

δυστυχως εχουμε κανει ολοι τις μ..........ες μας !!!

εγω εσβησα κατα λαθος καποτε τα 200gb που ειχα αλλα ευτυχως τα ειχα και σε εξωτερικο σκληρο !!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ !!!

Γιατί δεν αγοράζεις κανένα tape Drive ?

ibm00n80157jp.jpg

Άμα είχες θα τα έσωνες όλα σε 2-3 κασέτες και μόλις ξαναέβαζες τα Windows θα έκανες ένα restore και θα τελείωνε η υπόθεση! Η αν δεν έχεις τόσο μεγάλη απαίτηση στη χωρητικότητα πολύ απλά γράφτα σε DVD.. :043:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.