Jump to content

Μy cascade :)

unseen

Recommended Posts

σκ@τ@... δεν ηταν καθαρο που ηθελα εγω. Ηταν μιγμα... Δεν πειραζει θα περασω τα -100 με r503.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 10:50]

Το σουκου θα παρω μαλλον αυτο. http://www.dupont.com/suva/emea/products/suva95.html

Αντε να δουμε. Λεει μεχρι 30% περισσοτερο capacity απο το R13.

Πόσο το βρήκες ..?......Γιατί εδώ είναι τρελοί.........175 Ευρώ το λίτρο και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 4.5 λιτρα - όσο χωράει η μπουκάλα - ΣΥΝ τη μπουκάλα άλλα 200 Ευρώ - επειδή είναι "ειδική" για να αντέχει .......ΤΕΛΙΚΗ τιμή 1000 Ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ 18%........ :( :giveup: :wall:

john kontes? λολλλ σε αυτον πηρες? Ναι τοσο εχει αλλα δεν θα το αγορασω εγω. Εγω απλα θα "δανιστω" για λιγο την μπουκαλα. Επισης βρηκα και καθαρο r23!! με -0,3bar πιανει -100. Αντε να δουμε. Κολλησα το evap και θα το δωσω στο μιχαλη να το περιποιηθει λιγο....

Υγ.Στην μπουκαλα τα regulator τα υπολογησες?

Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 01:26]

john kontes? λολλλ σε αυτον πηρες? Ναι τοσο εχει αλλα δεν θα το αγορασω εγω. Εγω απλα θα "δανιστω" για λιγο την μπουκαλα. Επισης βρηκα και καθαρο r23!! με -0,3bar πιανει -100. Αντε να δουμε. Κολλησα το evap και θα το δωσω στο μιχαλη να το περιποιηθει λιγο....

Υγ.Στην μπουκαλα τα regulator τα υπολογησες?

Σε τρείς που ρώτησα , μια η άλλη βγαίνει.......Όχι η τιμή είναι χωρίς το regulator....... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.