Jump to content

Μy cascade :)

unseen

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Για πες μου λοιπον πως σου φαινεται η δικη μου ψαλιδα? ( με μοτερ 1hp - 750watt στο δευτερο σταδιο τι περιμενες?)

Και μην μου πεις να τρεξω 3 ωρες prime γιατι απλα δεν εχει νοημα(αν πληρωσεις τον επομενο λογαριασμο δεη ειμαι μεσα) αφου το cascade το εφτιαξα μονο και μονο για benchmark. Επισης αν απορεις γιατι δεν δοκιμασα παραπανω ειναι γιατι η gigabyte απλα μουλαρωσε εκει και η as8 ειναι για rma.

Τωρα γιατι κυνηγαω τα -100 αν αυτο σου φαινεται παραξενο ειναι γιατι συνηθιζεται να βαζουν στην πρωτη σελιδα στο xtremesystems οποιους τα φτασουν. Το θεωρω τιμη να μπω στο -100 club που ειναι τοσοι λιγοι στο κοσμο. (κατω απο 10 ατομα μου φαινεται)

Την δευτερα θα παρω μια μπουκαλα αιθυλενιο και ελπιζω με την μονωση να φτασω τα

-90@200watt@full load

Tελειωνοντας να πω οτι μπορω να κερασω καφεδακι σε οποιον δεν πιστευει.

Περισσοτερα δεν θα πω μιας που θα φτιαξουμε guide για το site.

Aυτα.

:) :hi:

post-60-1416071580,8472_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από hipro5

Είσαι ένας ψεύτης και μισός και δε σε πιστεύω........... :p

Εδώ βρέ άνθρωπε το είπε κι ο ίδιος (η αυτού εξοχώτης) "overvolt" ότι ψύκτρες και π@π@ρια ΔΕΝ χρειάζονται....... :D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

o κ.κ.Overvolt μιλησε ... οσοι θελετε ακολουθειτε!

XAXAXAXXXAXAXAXA

Χρήστο σε πιστεύω και χωρίς φώτος. Δε είμαι εγώ αυτός που έχει την τάση να αμφισβητεί τους άλλους. Η Giga δε δείχνει μείων? ο Sensorάς πόσο σου έδειχνε από την μητρική. Η ψαλίδα πάντως είναι πολύ μικρή και μπράβο σου :T:

Αρχική απάντηση από enduracell

Δε είμαι εγώ αυτός που έχει την τάση να αμφισβητεί τους άλλους. Η Giga δε δείχνει μείων?

α)Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

β)Δες ποστ #59

@greekfragma Τhanks bro.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.