unseen Φεβρουάριος 3, 2005 Author #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 σκ@τ@... δεν ηταν καθαρο που ηθελα εγω. Ηταν μιγμα... Δεν πειραζει θα περασω τα -100 με r503. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2005 Author #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Το σουκου θα παρω μαλλον αυτο. http://www.dupont.com/suva/emea/products/suva95.htmlΑντε να δουμε. Λεει μεχρι 30% περισσοτερο capacity απο το R13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 4, 2005 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 10:50] Το σουκου θα παρω μαλλον αυτο. http://www.dupont.com/suva/emea/products/suva95.html Αντε να δουμε. Λεει μεχρι 30% περισσοτερο capacity απο το R13. Πόσο το βρήκες ..?......Γιατί εδώ είναι τρελοί.........175 Ευρώ το λίτρο και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 4.5 λιτρα - όσο χωράει η μπουκάλα - ΣΥΝ τη μπουκάλα άλλα 200 Ευρώ - επειδή είναι "ειδική" για να αντέχει .......ΤΕΛΙΚΗ τιμή 1000 Ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ 18%........ :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 5, 2005 Author #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 john kontes? λολλλ σε αυτον πηρες? Ναι τοσο εχει αλλα δεν θα το αγορασω εγω. Εγω απλα θα "δανιστω" για λιγο την μπουκαλα. Επισης βρηκα και καθαρο r23!! με -0,3bar πιανει -100. Αντε να δουμε. Κολλησα το evap και θα το δωσω στο μιχαλη να το περιποιηθει λιγο....Υγ.Στην μπουκαλα τα regulator τα υπολογησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 7, 2005 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 01:26] john kontes? λολλλ σε αυτον πηρες? Ναι τοσο εχει αλλα δεν θα το αγορασω εγω. Εγω απλα θα "δανιστω" για λιγο την μπουκαλα. Επισης βρηκα και καθαρο r23!! με -0,3bar πιανει -100. Αντε να δουμε. Κολλησα το evap και θα το δωσω στο μιχαλη να το περιποιηθει λιγο.... Υγ.Στην μπουκαλα τα regulator τα υπολογησες? Σε τρείς που ρώτησα , μια η άλλη βγαίνει.......Όχι η τιμή είναι χωρίς το regulator....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.