WizarD1416003179 Ιανουάριος 22, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Καλα οτι και να πω λιγο θα'ναι :clap: Unseen απ'οτι καταλαβα το evaporator ειναι αυτο στο link που δινω παρακατω,επειδη παιδευομαι εδω και καιρο χωρις αποτελεσμα να φτιαξω ενα,αυτο δεν το εχω επιχειρισει,το ειχα δει στο xs και τελικα φαινετε "σχετικα" ευκολο, για δωσε καμια πληροφορια...Kαλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα.sorry αν βγηκα λιγακι :OT: evaporator Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιανουάριος 22, 2005 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 από λογαριασμό ΕΥΔΑΠ ........πως πηγες;;;;;;;; Τότε στα επαιρνε η ΕΥΔΑΠ ..........τώρα μου φαινεται στα παίρνει η ΔΕΗ :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 22, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από unseen α)Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. απλά δεν πάει για σ ένα. β)Δες ποστ #59sorry πήγα κατευθείαν στο #61. Πολύ καλός όπως και να έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 23, 2005 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 ωραιες θερμοκρασιες χρηστο καλη δουλεια. οποτε ευκαιρεσεις θα τραβηξεις και ενα prime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 23, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Χρηστο νομιζω ειναι καιρος να παρω το πισι μου και να ρθω πανωΑψογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 23, 2005 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 21:05] Εδώ βρέ άνθρωπε το είπε κι ο ίδιος (η αυτού εξοχώτης) "overvolt" ότι ψύκτρες και π@π@ρια ΔΕΝ χρειάζονται....... Προφανώς του ιδίου δεν του χρειάζονται. Για το πρώτο δεν έχω βαρύνουσα άποψη, από το δεύτερο όμως μπορώ να συμπεράνω πολλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 23, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 ....unseen.......με εχεις καραπορωσει.....ειμαι καιρο τωρα που θελω να ξεκινησω με τα αερια ...αλλα δεν εχω χρονο ρε γμτ .. .......και ελεγα μπας και χτυπησω κανα ετοιμο....αλλα ...δεν ξερω.....δεν την παλευω αλλο.......τεσπα......απλα εγραψες ...μπραβο σου....και ναι πιστευω οτι το αξιζεις να μπεις στην 10 αδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 23, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [19-01-2005 14:53] Χρήστο μιά ερώτηση...........Το cascade του ICE φτάνει κι αυτό τέτοιες θερμοκρασίες?...........Γιατί αν θυμάμαι καλά από τις φωτό που είχε δημοσιεύσει δεν μου έμοιαζε και πολύ γιά cascade......... Χαλαρώστε λίγο και εγώ θα μπορούσα να αμφέβαλα για πολλά πράγματα που κάνετε. υποτίθεται ότι γνωρίζεται, και στην τελική έδηξα το πως έχει κατασκευαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ICE Χαλαρώστε λίγο και εγώ θα μπορούσα να αμφέβαλα για πολλά πράγματα που κάνετε. υποτίθεται ότι γνωρίζεται, και στην τελική έδηξα το πως έχει κατασκευαστή Εμεις που δεν ξερουμε...δλδ ειναι κατι παραπανω απο cascade?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 23, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Και φυσικά είναι διό βαθμίδες με διό εναλακτες, βοηθητικό και κύριο δηλαδή κάτι περισσότερο. για 24Η. και για τα θερμόμετρα που είχα δήξη είχαν τερματίσει δεν είχα θερμόμετρα για 100. και για το πτητικό υγρό που δουλεύει είναι α507 β503 που αν γνωρίζατε το 503 είναι υπερύψηλης πιέσεως και δεν μπορεί να δουλέψει σε μονό Για να σας θυμίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 23, 2005 Author #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Eυχαριστω παιδες! Οποιος θελει ας φερει την μητρικη+cpu του για να παιξει. Ο σκοπος μου δεν ηταν το τονιζω να φτιαξω ενα συστημα για 24/7. Το cascade μου θα δουλευει το πολυ 1-2ωρες την εβδομαδα και αυτο αν εχω κ@υλες γιαυτο επιζητω το maximum των επιδοσεων. Ζyx μολις παρω την abit θα τρεξω prime αν και επαναλαμβανω δεν ειναι αυτος ο στοχος μου. Ηδη την gigabyte την εχω επιστρεψει. ice δεν ειπε κανενας τιποτα για το συστημα που εφτιαξες. Αντιθετως. Ο hipro τα λεει αυτα για να σε πειραξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 23, 2005 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 οκ καταλαβενο τον στοχο σου. και αν θες το κανεις. δεν εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Ιανουάριος 23, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Θεωρό ότι είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός και αφυσβητησις κανενός, κάθε ένας αγωνίζεται να κάνη κάτι όμορφο και πετυχημένο. Με αυτό τον τρόπο που συμπεριφέρεστε θεωρό ότι υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός και μίσος και φυσικά και οποίος μας παρακολουθεί αυτό καταλαβαίνει Και φυσικά δεν υπάρχει για αυτό μίλησα έτσι και είπα να *χαλαρώσουμε λύγο* Εκτός αν αυτό επιζητάτε και θέλετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 23, 2005 Author #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 @zyx σου χαλαω εγω χατηρι? Αυριο θα παρω την μπουκαλα με το αιθυλενιο (r1150). Ψηνεσε? Περισευει αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 24, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Βρε ICE τι παρεξηγιέσαι?.......Απλά είμαι λίγο πειραχτήρι και μου αρέσει να "πειράζω" τον κόσμο ΠΑΝΤΑ με την καλή έννοια και ΟΧΙ για παρεξηγήσεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Ιανουάριος 24, 2005 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Τελικα ηρθε το αιθυλενιο?? Any results?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 24, 2005 Author #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 μπα δεν προλαβα σημερα να παω με τραβολογαει το αφεντικο..Unseen - Ασε με ρε αφεντικο να φτιαξω κανα cascade περα δωθε ολη την μεραΑφεντικο -Τι ειναι το cascade?Unseen -Μια κατασκευη για την ψυξη του υπολογιστηΑφεντικο -Ααα ωραια να την πουλησουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 24, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Αφεντικο -Ααα ωραια να την πουλησουμε! πολυ πρωτοτυπη απαντηση ...για αφεντικο!!!!Αμα ειναι κανε κανεναν οδηγο σχετικα με τη μονωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 26, 2005 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [22-01-2005 20:29] evaporator μεχρι να ειναι ετοιμο το δικο μου απο τον 11 εφτιαξα ενα μονος μου. Χρηστάαααααααακοοοοοοοοο ασε ρε αυτα τα πραγματα και παρε αυτο για να παιξεις με το μεγαλο παιχνιδι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 2, 2005 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 πολυ πρωτοτυπη απαντηση ...για αφεντικο!!!!Αμα ειναι κανε κανεναν οδηγο σχετικα με τη μονωση... τι θες για την μονωση δηλαδη βρε?Απ'οτι ξερω ο hx θα μονωθει με αφρο πολυορεθανης μεσα σε ενα κουτακι...τα υπολοιπα με αρμαφλεξ...σωστα χρηστο?Τι γινεται ?Κανενα αιθυλενιο update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.