Jump to content

Προβλημα με DScaler

Locker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειχα την εκδοση 3 του DScaler και ολα πηγαιναν ρολόι.

Συνδεσα το επιτραπεζιο video μου και εγραφα τις βιντεοκασετες στο Pc.

Εβλεπα και TV εχοντας αποθηκευσει ολα τα καναλια.

Εγκατεστησα την 4.1.14.0 εκδοση και απο τοτε εχω τα εξης προβληματα :

1) Δεν μπορω να πιασω σταθμο (παροτι εβαλα το Program.txt της προηγούμενης εκδοσης στο αρχειο του DScaler)

2) Τα αρχεια που γραφω απο τις βιντεοκασετες μου βγαινουν απιστευτα μεγαλα (πχ για αρχειο 3,5 λεπτων επιασε 3,68G)

Καμια βοήθεια ?

Για το πρώτο απλά τσέκαρε αν σου έχει σωστά τις επιλογές του hardware και αν έχει σωστά τις επιλογές για την χώρα. Ίσως το εν λόγο text να έχει αλλάξει ελαφρώς στην νέα έκδοση αν και αμφιβάλλω.

Για το δεύτερο από ότι καταλαβαίνω σώζει το video ασυμπίεστο.

Γιάννη εκανα το εξης:Εγκατεστησα παλι την προηγουμενη εκδοση το DScaler 3.1.0.0 και επιλεγω κανονικα τα καναλια.Το τελευταιο καναλι που θα αφησω,πριν κλεισω το προγραμμα,ειναι το μοναδικο που υπαρχει στην νεα εκδοση του DScaler.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.

Για το δεύτερο που λες σώζει το video ασυμπίεστο γιατι οταν επιλεγω το πως θα συμπιεσω το αρχειο μου κολλαει παντα.Γιατι αυτο ;

Τελος αν μπορεις να μου πεις πως μπορω να συμπιεσω τα αρχεια που σωζω,αν γινεται να συμπιεστουν.

Ευχαριστω για το χρονο σου !!

Λογικά πρέπει κάπου να έχει επιλογή πως να σώζει το αρχείο που κάνεις capture.Ψάξε λίγο τις επιλογές και θα το βρεις.Θυμάμαι το είχα δουλέψει λίγο και υπήρχε αυτή η επιλογή.

MadDoctor εχεις δικιο .

Αλλα οταν διαλεγω στο compression options καποιο compression τοτε μου κολλαει !

Οπότε το αφηνω Uncompressed(Full Frames) και μου βγαζει φυσικα τα απιθανα 3 G για 3 λεπτα αρχειου.Δηλαδη λεπτο και Giga.

Τι μπορω να κανω με αυτο ή τελος παντων με τα αρχεια που παιρνω ;Μπορω να τα συμπιεσω με καποιο τροπο ;

Δεν βλέπω το DivX 6.03.Το έχεις δοκιμάσει?Με την 3 έκδοση δουλεύανε σωστά?Μήπως υπάρχει κάποιο conflict μεταξύ των codec?Στον event viewer σου λέει κάτι?

Δεν βλέπω το DivX 6.03.Το έχεις δοκιμάσει?Με την 3 έκδοση δουλεύανε σωστά?Μήπως υπάρχει κάποιο conflict μεταξύ των codec?Στον event viewer σου λέει κάτι?

Στην εκδοση 3, τωρα που το εψαξα ,βρηκα τους codec της εικονας.Προσπαθησα να χρησιμοποιησω το DivX 6.0 αλλα γινοταν το εξης :Πατω record και αυτοματα σταματαει την αντιγραφη βγαζοντας ενα avi με 0 bytes.

Όταν λες conflict μεταξύ των codec τι εννοεις ;

Λεγοντας event viewer εννοεις την οθονη του Dscaler ;(Αν ναι τοτε δεν βγαζει κανενα μηνυμα)

post-3358-1442174271,8088_thumb.jpg

Εγκατέστησα το DScaler 4.1.11 και ένα παλιό program.txt που έχω δουλεύει κανονικά ενώ και οι εγγραφές video φαίνεται να γίνονται κανονικά.

H 4.1.14 μπορεί να είναι προβληματική ή ακόμα σε Alpha κατάσταση.

θα σου πρότεινα λοιπόν να δοκιμάσεις και την 4.1.11 που υπάρχει στο site του προγράμματος.

http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.