Locker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 Ειχα την εκδοση 3 του DScaler και ολα πηγαιναν ρολόι.Συνδεσα το επιτραπεζιο video μου και εγραφα τις βιντεοκασετες στο Pc.Εβλεπα και TV εχοντας αποθηκευσει ολα τα καναλια.Εγκατεστησα την 4.1.14.0 εκδοση και απο τοτε εχω τα εξης προβληματα :1) Δεν μπορω να πιασω σταθμο (παροτι εβαλα το Program.txt της προηγούμενης εκδοσης στο αρχειο του DScaler)2) Τα αρχεια που γραφω απο τις βιντεοκασετες μου βγαινουν απιστευτα μεγαλα (πχ για αρχειο 3,5 λεπτων επιασε 3,68G)Καμια βοήθεια ?
yanni Νοέμβριος 29, 2005 #2 Νοέμβριος 29, 2005 Για το πρώτο απλά τσέκαρε αν σου έχει σωστά τις επιλογές του hardware και αν έχει σωστά τις επιλογές για την χώρα. Ίσως το εν λόγο text να έχει αλλάξει ελαφρώς στην νέα έκδοση αν και αμφιβάλλω.Για το δεύτερο από ότι καταλαβαίνω σώζει το video ασυμπίεστο.
Locker Νοέμβριος 30, 2005 Author #3 Νοέμβριος 30, 2005 Γιάννη εκανα το εξης:Εγκατεστησα παλι την προηγουμενη εκδοση το DScaler 3.1.0.0 και επιλεγω κανονικα τα καναλια.Το τελευταιο καναλι που θα αφησω,πριν κλεισω το προγραμμα,ειναι το μοναδικο που υπαρχει στην νεα εκδοση του DScaler.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.Για το δεύτερο που λες σώζει το video ασυμπίεστο γιατι οταν επιλεγω το πως θα συμπιεσω το αρχειο μου κολλαει παντα.Γιατι αυτο ;Τελος αν μπορεις να μου πεις πως μπορω να συμπιεσω τα αρχεια που σωζω,αν γινεται να συμπιεστουν.Ευχαριστω για το χρονο σου !!
maddoctor Νοέμβριος 30, 2005 #4 Νοέμβριος 30, 2005 Λογικά πρέπει κάπου να έχει επιλογή πως να σώζει το αρχείο που κάνεις capture.Ψάξε λίγο τις επιλογές και θα το βρεις.Θυμάμαι το είχα δουλέψει λίγο και υπήρχε αυτή η επιλογή.
Locker Νοέμβριος 30, 2005 Author #5 Νοέμβριος 30, 2005 MadDoctor εχεις δικιο .Αλλα οταν διαλεγω στο compression options καποιο compression τοτε μου κολλαει !Οπότε το αφηνω Uncompressed(Full Frames) και μου βγαζει φυσικα τα απιθανα 3 G για 3 λεπτα αρχειου.Δηλαδη λεπτο και Giga.Τι μπορω να κανω με αυτο ή τελος παντων με τα αρχεια που παιρνω ;Μπορω να τα συμπιεσω με καποιο τροπο ;
maddoctor Νοέμβριος 30, 2005 #8 Νοέμβριος 30, 2005 Δεν βλέπω το DivX 6.03.Το έχεις δοκιμάσει?Με την 3 έκδοση δουλεύανε σωστά?Μήπως υπάρχει κάποιο conflict μεταξύ των codec?Στον event viewer σου λέει κάτι?
Locker Νοέμβριος 30, 2005 Author #9 Νοέμβριος 30, 2005 Δεν βλέπω το DivX 6.03.Το έχεις δοκιμάσει?Με την 3 έκδοση δουλεύανε σωστά?Μήπως υπάρχει κάποιο conflict μεταξύ των codec?Στον event viewer σου λέει κάτι? Στην εκδοση 3, τωρα που το εψαξα ,βρηκα τους codec της εικονας.Προσπαθησα να χρησιμοποιησω το DivX 6.0 αλλα γινοταν το εξης :Πατω record και αυτοματα σταματαει την αντιγραφη βγαζοντας ενα avi με 0 bytes. Όταν λες conflict μεταξύ των codec τι εννοεις ; Λεγοντας event viewer εννοεις την οθονη του Dscaler ;(Αν ναι τοτε δεν βγαζει κανενα μηνυμα)
yanni Νοέμβριος 30, 2005 #10 Νοέμβριος 30, 2005 Εγκατέστησα το DScaler 4.1.11 και ένα παλιό program.txt που έχω δουλεύει κανονικά ενώ και οι εγγραφές video φαίνεται να γίνονται κανονικά.H 4.1.14 μπορεί να είναι προβληματική ή ακόμα σε Alpha κατάσταση.θα σου πρότεινα λοιπόν να δοκιμάσεις και την 4.1.11 που υπάρχει στο site του προγράμματος.http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm
Locker Δεκέμβριος 1, 2005 Author #11 Δεκέμβριος 1, 2005 John θα την κατεβασω και θα τη δοκιμασω !Ευχαριστω !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.