BUSM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 Επειδή τα Χριστούγεννα έρχονται σκέφτηκα και εγώ να αγοράσω στον εαυτό μου την πρώτη μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε δύο μοντέλα της Olympus και θα ήθελα και τη δική σας άποψη πάνω στο θέμα. Οι δύο μηχανές είναι οι εξής: Olympus μ-mini DIGITAL S και Olympus µ (mju) Digital 600. Παρότι εξ'αρχής τείνω στην πρώτη με προβληματίζει ότι έχει μικρό οπτικό ζουμ. Η διαφορά που έχουν στα ΜΡ μου είναι αδιάφορη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Περιμένω τις απόψεις σας!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Νοέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Δεν γνωρίζω πολύ καλά τις δύο μηχανές, αλλά θα σου πω για τη SONY P200 (7.2 MP) cybershot που έχω εδώ και 2 μήνες και είναι καταπληκτική. Απίστευτες φωτογραφίες και το 3x zoom που έχει κάνει τη δουλειά του. Κοίτα εδώ για τη SONY http://www.imaging-resource.com/PRODS/P200/P200A.HTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Νοέμβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος και η αισθητική της απλότητας τότε προτείνω SONY DSC-T7 την οποία έχω και νομίζω πως είναι κορυφαία για τις διαστάσεις της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Νοέμβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Βασικά τα μοντέλα που κοιτάς έχουν μικρό οπτικό ζουμ, λόγω του ότι είναι πολύ compact. Σε αυτό το μέγεθος μηχανής δεν θα βρεις μεγαλύτερο οπτικό ζουμ. Από τις 2, θα διάλεγα την (mju) Digital 600 για το πιο ανθεκτικό σασί της.Αν θες μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση με λίγα παραπάνω λεφτά, για τσέκαρε την Olympus SP-500. 6mp και 10Χ ζουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSM Νοέμβριος 29, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!!Όποιες νέες απόψεις- συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.