Jump to content

Θέλω να ανοίγει μόνο του

Διόνυσος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Ψάχνω για ένα πρόγραμμα με το οποίο να ανοίγει ο υπολογιστής μου την ώρα που θα του πω ,να τρέχει το winamp η κάποιο άλλο πρόγραμμα και να παίζουν τραγούδια για να ξυπνάω. Για να κλέινει μόνος του ξέρω το windown. Αν ξέρετε κάποιο άλλο πείτε μου. Ευχαριστώ

το να ανοιγει μόνο του το pc γίνεται μέσα απο το BIOS. πρόγραμμα για να κάνει αυτή τη δουλειά και να φορτώνει στην εκκίνηση κάτι υπάρχει αλλά συνεργάζεται πάλι οπωσδήποτε με την επιλογή του BIOS ''resume by alarm''. Αν εκεί δεν του δώσεις ώρα να ανοίγει το μηχάνημα, το πρόγραμμα ΔΕΝ πρόκειτε να αναψει to pc απο μόνο του.... οπότε ενεργοποιείς την επιλογή στο BIOS και μετά βάζεις στον startup folder των παραθυριών το πρόγραμμα που θές να ξεκινήσει, και έτσι γλυτώνεις και την αγορά του άλλου προγράμματος (που δεν είναι free)

Αρχική απάντηση από kagelar34

@γβακ το έχεις δουλέψει αυτό?κάνει ?

Το έχω δουλέψει εγώ. Αν πρόκειται να επαναφέρει το πισι απο κατάσταση power off τότε θέλει ενεργοποιημένη απο το BIOS την επιλογή που αναφέρω παραπάνω, αλλιώς απο μόνο του δεν το ξεκινάει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.